Jump to content

Crysis Warhead

ourakot

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Ενημερωτικά είναι ο Q9550 @ 3.6, 4GB DDR2-800

Με τους τελευταίους Catalyst 8.9 στα Vista x64 SP1 + ολα τα Updates.

Δυστυχως δεν προλαβαμε να δοκιμάσουμε τιποτε αλλο, αλλα και σημερα μέρα είναι (καπτεν ακούς;;;)

Τι τραγικό τέλος το παιχνίδια παναγία μου! Κάποιος να μου εξηγήσει τι στο καλό είναι οι ενδιάμεσοι διάλογοι που λέγε πριν 4 χρόνια;

Το παιχνίδι πάντως τα σπάει απο γραφικά και ήχο.:happy2:

Πρόσθεσα άλλο 1GB RAM (σύνολο 3GB) στο PC.

Specs: Q6600 @ 2700 (450x6), 3x1GB DDR3 @ 1800 (7-6-5-15 1T :tomato:), 9800GTX @ 800-1200-2000, Vista 32 σε έναν παλιόWD 250.

Σε Gamer @ 1280x1024, έχω average 55FPS. Σε Enthusiast περίπου 35. Η RAM Usage έπεσε από τα 90+% σε ~70% και το παιχνίδι τρέχει πλέον ομαλότατα. Τα crashαρίσματα δυστυχώς δε σταμάτησαν, αλλά μειώθηκαν σε μεγάλο βαθμό.

Ωραιο παιχνιδακι αλλα ειναι ψιλοδυσκολο στο delta αλλα παλευεται!Παντως ειναι σιγουρα οσο απαιτητικο οσο ηταν και ο μπαμπας του!

Στο delta που το τελείωσα, μου φάνηκε ευκολότερο απο το normal του 1

Μετά από τόσο καιρό CoD4 multi, παιχνιδάκι μου φάνηκε ;)

Παίζει κι αυτό ρόλο.

Καλα τα λες^^:cool:

Αντε να βγει το 5:jump:

Εν το μεταξύ ο τελικός εχθρός ηταν γελοίος:TD:

Ενώ στο πρώτο, ειχε γεμίσει η οθόνη με την αρχοντιά του, ειχαν γκρεμοτσακιστει τα frames και δεν ήξερες απο που σου ερχόταν:banging:

Στο delta που το τελείωσα, μου φάνηκε ευκολότερο απο το normal του 1

Ακριβως αυτο ηθελα αν πω.Πραγματικα μου φανηκε παραξενο που αντι να γινει πιο δυσκολο εγινε πιο ευκολο!

Εχθες το αρχισα στο normal...τωρα το τελειωσα...πολυ καλο παιχνιδακι..καλα ο τελευταιος εχθρος οπως λετε και εσεις πολυ φλωρος ηταν...:cool:

Αντε παμε για κανενα delta τωρα...:smoke:

παιδες μπορει να μου πει καποιος τι να κανω στην πιστα με τους παγους; ειμαι μεσα στο κτηριο που ειναι ο Lee, επεσα μεσα σε μια τρυπα και βρεθηκα σε ενα mess hall πως βγαινω απο εκει; ολες οι πορτες ειναι αμπαρομενες τος εχω σκοτωσει ολους κ γυρναω σαν την αδικη καταρα για πειτε τπτ..

πας εκει που εχει ενα μηχανημα σε μια γωνια,ανεβαινεις πανω και πηδας ψηλα..θα δεις οτι εχει μια τρυπα στο ταβανι....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.