Jump to content

Crysis Warhead

ourakot

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Το τερμάτισα και γω σιγά σιγά στο φινάλε (έπαιξα όλα το game χωρίς πρόβλημα) στο φινάλε παρακαλώ με πέταξε έξω και βλέπω ένα μήνυμα

Out of memory ενεργοποίησα το page file ύστερα από μήνες για να δω το φινάλε

Ένδειξη ότι τα 4 gb άρχισαν να γίνονται απαραίτητα ακόμα και σε χαμηλές αναλύσεις

Μόλις το τέλειωσα και εγώ (καιρός ήταν ;p )

Πάντως για άλλη μια φορά έμεινα εντυπωσιασμένος απο τα γραφικά και την μουσική του, μου θύμισε το περσινό κάψιμο με το Crysis :D

Πότε είπαμε βγαίνει το Crysis Νο.3 ? LOL

Η single player λυσεις της ΑΤΙ (εκτος του 4870 Χ2) δεν τα πανε και πολυ καλα με την συγκεκριμενη μηχανη γραφικων της Crytek (Με η χωρις ΑΑ\ΑF)

Oλοκληρο "The Way It's Meant To Be Played" στην αρχη του παιχνιδιου δεν το προσεξες; :p

τελικα το τρεξα το γκειμ...με την τζι εξ 2..με τους 178.13...σε εξ-π φυσικα...και μου το τρεχει πολυ καλα σε ενθουσιαστ μοντ σε 1920χ1200..μαλιστα του κανα optimize graphic settings και το βαλε κατευθειαν σε ενθουσιαστ μοντ...απο μονο του..

οσο αναφορα το γκειμ οντως δειχνει πολυ καλο...αν και εχω σκαλωσει με το σεταρισμα και τα φρειμς και δεν εχω προλαβει να το προχωρησω..

στο τελος βαριεμαι και το ριχνω σε κοντ4 μουλτι...:hehe:

Ανεβάζω βιντεάκια @ 2560x1600 με Crossfire-X (2x4870X2).... Stay tuned... ;)

cptkoulis thanks a lot :T:

Ενα hint: Υπάρχει ενα πολύ αισιόδοξο μήνυμα στην δοκιμη με τους 4 πυρήνες... Προσωπικά, ύστερα και απο Quad-SLi με 2x9800GX δεν είχα δει ΠΟΤΕ 4 πυρήνες να δουλεύουν έστω και λίγο, σωστά. Πόσο μάλλον να κάνουν scaling της τάξης του 80-90%... Μιλάμε οτι με μονή κάρτα είχαμε στα δύσκολα σημεία ~ 25fps ενω με την διπλή, στα ίδια σημεία φτάναμε 45-50... Πολυ εντυπωσιακό. Αυτο που μου εκανε ιδιαίτερη εντύπωση ειναι οτι στην μετάβαση απο Enthusiast σε Gamer, τα fps παρέμειναν τα ίδια...

Edit: youtube ακυρο, το βιντεακι βγηκε 160μβ και ραπιντάρεται ας γουι σπικ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.