Jump to content

Crysis Warhead

ourakot

Recommended Posts

Παντως το enthousiast με το gamer στα γραφικα εχει μεγαλη διαφορα....Οι εικονες που ποσταρα ειναι στα 1920χ1200 με χ4AF απο catalyst και enthusiastic στα γραφικα! Πιστευω οτι την παλευει γενικα το συστημα μου!

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply
vista sucks, γιατι εκει που παιζω και εχω φαει ποροσει με πετανε εξω!το κανει και σε σας?

θα βαλω να φορμαρω xp μου φαινεται:baby:

Και σε 'μένα το ίδιο κάνει. Δοκίμασα XP, ούτε εκεί παίζει. Crashάρει εκεί που λέει "press a key to continue" :fight::fight:

Τσάμπα το format, τσάμπα οι καινούριοι drivers, τσάμπα όλα. Πάω να παίξω CoD4 :fight:

Είναι πολύ πιο εύκολο.. και πολύ πιο βαρύ :/

Κατέβηκα στο minimum.. έλεος δηλαδή! Σαν δράση λέει πολύ.. αλλά παίζω στο delta και τα κορεατάκια και τα εξωγηινάκια πέφτουν σαν βούτυρα. Επίσης ψοφάω και πολύ δύσκολα.

ρε σεις εκει στα χιονια με το χοβερ..τι παιζει? ολο τρεχω τρεχω...και ακρη δεν βγαζω..παντως ειναι πολυ ωραιο το παιχνιδι...εχει πολυ καλη μουσικη...και σε μερικες φασεις μου θυμησε frontlines fuel of war

Παιδες εχω δυο λειτουργικα και vista 64 bit και 32bit XP και στα XP παιζει καλυτερα το παιχνιδι στο δικο μου set up! Ελεος με αυτα τα vista συνεχεια frames θα μας κλεβουν!

ε καλα αυτο δεν ειναι νεο...ειναι πλεον κοινως αποδεκτο οτι τα βιστα ειναι φρειμ κιλλερ..στο πρωτο crysis ειχα ενα ντροπ της ταξης των 10φρειμς με βιστα..

εχε χαρη που ειναι βαβουρα τωρα στο λαπτοπ με ντραιβερς απο σατα και αλλα...αλλιως θα του χα ριξει πανω χπ64μπιτα...και τελος

Λοιπον εχουμε και λεμε.

1)VISTA, CROSSFIRE DISABLE 1920X1200 ola FULL οχι φιλτρα 8.9 driver

89619885az8.jpg

w1920.png

2) VISTA CROSSFIRE ENABLE TA ΙΔΙΑ 8.9 driver

52272185zf6.jpg

w1920.png

3) ΧP CROSSFIRE ENABLE τα ιδια 8.8 driver

92673775yv4.jpg

w1920.png

ΤΗΕ WINNER -> XP CROSSFIRE με +5 frames! Που στο CRYSIS ειναι πολυ σημαντικα, και με πιο παλιο driver τα ΧP σακατεψαν τα vista για μια ακομη φορα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.