Jump to content

Crysis Warhead

ourakot

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply
Και εγώ αυτό είναι που σκέφτομαι ! Να πάρω άλλα δύο GB μέχρι να κατηφορίσει το παιχνίδι από το Jersey ή να περιμένω να το δω στο pc μου πρώτα ?!

αν εχεις βιστα,παρτα οπωσκαιδηποτε...η διαφορα ειναι πιο χοντρη κι απο τον Βενιζελο.τοδα το μεσημερι με διαφορα ισα ισα 3-4 λεπτων.

Τελικά την είχα κάνει τη βλακεία μου..Χθές πέρασα καινούργιους ForceWare και είχα ξεχάσει να ενεργοποιήσω το SLI και τόση ώρα έπαιζα με τη μία GTS :o Πάντως τραγική διαφορά δεν είδα..Απλά στα 1920/gamer/noaa πλέον μόνιμα 20-25fps (ακόμα κάνει τα drops)..Απο Δευτέρα με 4GB :)

αν εχεις βιστα,παρτα οπωσκαιδηποτε...η διαφορα ειναι πιο χοντρη κι απο τον Βενιζελο.τοδα το μεσημερι με διαφορα ισα ισα 3-4 λεπτων.

Τριχες κατσαρες...

Οι διαφορες ειναι μικρες οπως ηταν και με το αρχικο Crysis

Αμα το παιζεις στα Xp και με τερμα τα γραφικα εχει μικρη διαφορα (πρεπει να εισαι πολυ κοντα σε αντικειμενα για να δεις καποια μικρη διαφορα οπως εχει αναφερθει)

Δεν τρωμε ολοι την πατατα που oνομαζεται DX10 sorry...

Enthusiast Mode DX10 4x FSAA, 16x AF

002_Crysis_Enthusiast_Modus_4xFSAA_16_AF.jpg

Enthusiast Mode DX9.0 4x FSAA, 16x AF

002_Crysis_Enthusiast_Modus_4xFSAA_16_AF.jpg

Τριχες κατσαρες...

να κερασω οφθαλμιατρο η μαθηματα αναγνωσης για α δημοτικου?ειδες πουθενα να λεω ποιοτητα απεικονισης-δχ10 τριχωτε μου φιλε?για ταχυτητα λεω,για ανεση του συστηματος....εκει θα βοηθησει η εξτρα ραμ στα βιστα (αν κι αυτο το βλεπεις τριχωτο,πες μου να στο ζωγραφισω )δες και το προηγουμενο ποστ για τους λοξυγκες...

ίδιες μου φαίνονται οι εικόνες σοβαρά μήπως μπερδεύτηκες και έβαλες 2 τις ίδιες

δεν γίνετε ακόμα και το νερό ίδιο είναι πρέπει να ανέβασες 2 φόρες την ίδια εικόνα

να κερασω οφθαλμιατρο η μαθηματα αναγνωσης για α δημοτικου?ειδες πουθενα να λεω ποιοτητα απεικονισης-δχ10 τριχωτε μου φιλε?για ταχυτητα λεω,για ανεση του συστηματος....δες και το προηγουμενο ποστ για τους λοξυγκες...

Κρατα τα για τον εαυτο σου μαλλον θα σου χρειαστουν ατριχε μου φιλε..

Κανε και καμια βολτα και σε αλλα φορουμ...με διαφορα 3-4 λεπτων.

Παρε και ενα παραδειγμα

I'm not here to knock Vista but it seems that everyone that's moaning and groaning about performance issues with Crysis Warhead is running Vista. I'm running it on Windows XP with an 8800GT and can run it smoothly with everything turned to enthusiast. It seems to me this is an issue between it and Vista.

Just my 2 cents...

_

Κρατα τα για τον εαυτο σου μαλλον θα σου χρειαστουν ατριχε μου φιλε..

Κανε και καμια βολτα και σε αλλα φορουμ...με διαφορα 3-4 λεπτων.

Παρε και ενα παραδειγμα

Απο την προταση "Στα Βιστα θες πανω απο 2γβ για να εισαι πιο ομαλα σε ταχυτητα" τι δεν καταλαβαινεις φιλε μου Φωτη?

Βιστα:Το τελευταιο λειτουργικο της μς

Θες:Πρεπει να εχεις εγκατεστημενα

Πανω:περισσοτερο απο

2γβ:2χ1024ΜΒ

ομαλα:σελφσενσορεντ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.