Jump to content

Crysis Warhead

ourakot

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Εγώ πάντως το παράτησα..Πήγα τον επεξεργαστή 3GHz και τις μνήμες 1000mhz cl4 μπάς και δώ διαφορά αλλα τίποτα..Ακόμα και στα 1680/gamer/noaa και δεν είχα playable framerate.Δε το συζητώ για enthusiast...(και στα 1920/gamer/noaa πάλι κολλάει όπως είπα και πρίν) Ευελπιστώ με άλλα 2GB μνήμης να δουλέψει..Αρκετά σας ζάλισα όμως :p gbak με την 9800 το δοκίμασες?Πώς πάει?

Εγώ πάντως το παράτησα..Πήγα τον επεξεργαστή 3GHz και τις μνήμες 1000mhz cl4 μπάς και δώ διαφορά αλλα τίποτα..Ακόμα και στα 1680/gamer/noaa και δεν είχα playable framerate.Δε το συζητώ για enthusiast...(και στα 1920/gamer/noaa πάλι κολλάει όπως είπα και πρίν) Ευελπιστώ με άλλα 2GB μνήμης να δουλέψει..Αρκετά σας ζάλισα όμως :p gbak με την 9800 το δοκίμασες?Πώς πάει?

Με το toubanotop (aka laptop) λογικα θα το έχει παίξει...:banging::D

gbak με την 9800 το δοκίμασες?Πώς πάει?

οχι ρε μαν με το λαπτοπ το τρεχω με ντουαλ 8800 ...σε βιστα 32μπιτα...και σε gamer στα 1920χ1200 το παλευει...γυρω στα 25 φρειμς..

πιστευω σε χπ θα πηγαινει αρκετα καλυτερα το παιχνιδι...και με την τζι εξ 2

αν δεν αντεξω μεχρι την τριτη και του πεταξω πανω χπ να τελειωνω..

εχει επιπλεον ενα καινουργιο mode το team instant action...σ αυτο εχω παρατηρησει οτι κολλαει υπερβολικα...στο power struggle πηγαινει μια χαρα....εχει και μερικες καινουργιες πιστες.....

εχει επιπλεον ενα καινουργιο mode το team instant action...σ αυτο εχω παρατηρησει οτι κολλαει υπερβολικα...στο power struggle πηγαινει μια χαρα....εχει και μερικες καινουργιες πιστες.....

ωραιος thanx!...τιποτα απο team deathmatch? η ειναι το ιδιο με το team instant action

Tςςς 45 fps ε? :o

Ποσα περίπου mb στην ram καταλαμβάνει σε medium-high ρυθμίσεις?

Και εγώ αυτό είναι που σκέφτομαι ! Να πάρω άλλα δύο GB μέχρι να κατηφορίσει το παιχνίδι από το Jersey ή να περιμένω να το δω στο pc μου πρώτα ?!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.