Jump to content

Crysis Warhead

ourakot

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Παιδες χιλια sorry. Το crossfire δουλευει μια χαρα ....διπλα frames...εκανα βλακεια πριν...λεω και εγω αφου οταν το επαιζα το επαιζα πολυ καλυτερα. Παραθετω τις εικονες με το CROSSFIRE ENABLE

28829366vr6.jpg

w1920.png

33380501zy6.jpg

w1920.png

37955172hw8.jpg

w1920.png

στα Βιστα θελει οπωσκαιδηποτε 3GB RAM.

C2D 6600 STOCK

8800GTS 512 STOCK

2GB DDR2 800

Απο οπτιμιζατιον στο συστημα τιποτα.Αλλα τουχω εγκαταστησει ελαχιστα πραγματα και εχω φουλ ενημερωμενα.

με το που εβαλα το 3οGB (2X512) ηταν η μερα με την νυχτα.Τα εχω ολα στο Gamer .Με 2GB αγκομαχουσε,δεν παιζοταν με τιποτα.Με το 3ο αλλαξε πολυ το πραγμα.Εχουμε λιγο λοξυγκακο αλλα παει πολυ συμπαθητικα.Αξιζει να βαλω σλι τι λετε?

Γραφτε λάθος στο προηγούμενο ποστ μου.

Ειχα ξεχάσει απο το COD4 το ΑF 16x!!! μεσω catalyst :tomato:

Το παιχνίδι δουλευει νερακι @ 1920χ1080 Enthusiast:D

Στα χιόνια που ειμαι παίζει απο 30-40+fps και οταν γίνετε πανικός πέφτει για δευτερόλεπτα στα 25fps.

Τα γραφικά και το animation ειναι απίστευτα:-O

Με τη ram έχω κι εγώ πρόβλημα..Τη Δευτέρα πάω να πάρω ένα κιτάκι της πλάκας ίσα ίσα να έχω 4GB :confused: Ενώ δεν κρασάρει μόλις κλείνω το παιχνίδι ο υπολογιστής απλά σέρνεται..Δεν ξέρω αν φταίνε τα 2GB μνήμης αλλα αν είναι να ρίχνω την ανάλυση με sli για να δώ πάνω απο 25fps...έλεος... (θα πάρω δάνειο να αγοράσω ssd :hehe: j/k εννοείται)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.