Jump to content

Crysis Warhead

ourakot

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Πολυ ομορφο παιχνιδι αλλα η ιστορια του ειναι ΠΑΤΑΤΑ...

Σαν κατι εθνικιστικες αμερικανικες ταινιες της πλακας

Αν και το Red Alert 3 αναμενεται να ειναι χειροτερο στην Αμερικανικη προπαγανδα

Παιδες λαθξος μου, το crossfire δεν δινει ουτε frame! δεν ξερω τι παιζει σε εμενα παντως τιποτα....sorry για πριν που παραπληροφορησα τον κοσμο! Καποιος αλλος με cossfire......drivers εχω το 8.9

Και στο SLI περιμένα να δώ κάτι καλύτερο..Στα 1920x1200/gamer/noaa κολλάει αρκετά..Δεν έβαλα ακόμα fraps αλλα το βραδάκι θα έχω κάτι πιο συγκεκριμένο να σας πώ..Πάντως η πρώτη εντύπωση μου δεν ήταν και η καλύτερη..Ίσως θέλει 4GB ram..Τί να πώ..Ας πούν και τα άλλα παιδιά εντυπώσεις..

Το προχώρησα και ειμαι στα χιόνια

Παιζω στο 1920χ1080 Enthusiast , και ειναι οριακά playable , εχω την εντύπωση οτι έπαιζε καλύτερα το πρώτο.

Τα δεν δεν πέφτει εύκολα κατω απο 20 fps αλλα φτάνει μέχρι 30-35.

Προσπάθησα να βγάλω screenshot αλλα βγαίνει μια μαυρίλα :(

Έβαλα το FRAPS και απογοητεύτηκα..Average framerate στην αρχή (εκεί που άνοιξε η τρύπα στο χωριό που καίγεται) .... 20fps :) Με απίστευτα drops των 6-7fps και κολλήματα..Δεν ξέρω τί γίνεται...Κανένας άλλος με sli που να έχει τέτοια προβλήματα?

ε τωρα δεν ειναι δα και σοβαρα φρειμς αυτα ρει..το παιχνιδι εξακολουθει και ειναι βαρυ οσο το πρωτο διχως αμφιβολια...ασε που για μια ακομη φορα "πνιγεται" στα βιστα

Κανένας άλλος με sli που να έχει τέτοια προβλήματα?

:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.