Jump to content

Crysis Warhead

ourakot

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply
  • 4 weeks later...

First impressions:

Δράση-δράση-δράση. Καμία σχέση με το πρώτο, πολύ χαμός και συνέχεια. Τρελλά γούστα! Έχω την εντύπωση ότι τα physics του είναι βελτιωμένα αν και λίγο υπερβολικά, π.χ. με κυνήγαγαν με ένα τζιπάκι, το χτυπάω στα πλάγια κι αρχίζει και κάνει τούμπες. Έχει διαφορετικούς τρόπους να ξεπεράσεις καταστάσεις και μου φαίνεται και πιο εύκολο από το πρώτο, ακόμα και στο Delta που το παίζω.

Έχω ακόμα την γερασμένη πλέον 8800gts320 και ξεκίνησα να παίζω στο Gamer επίπεδο, το αντίστοιχο High στο πρώτο. Ξεκινήσαμε καλά με 20-22 fps και έπαιζε ευχάριστα τις 2-3 πρώτες πίστες. Με το που έφτασα στους πάγους... 4-5-6 fps.. ακόμα και στο medium που κατέβηκα δεν ξεπέρασα τα 18.. Αυτή είναι η βελτίωση που λέγανε;

Παιδια κυκλοφορησε αντε να δουμε τι λεει

Ποσταρετε εντυπωσεις

1_2.jpg

Crysis Warhead

Publisher: Electronic Arts

Developer: Crytek

Minimum System Requirements

Processor: Pentium 4 @ 2.8 GHz or Equivalent

Memory: 1 GB (1.5 GB on Vista)

Hard Drive: up to 15 GB Free

Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 6800 GT)

Sound Card: DirectX Compatible

DirectX: 9.0c

Keyboard & Mouse

DVD Rom Drive

Recommended System Requirements

Processor: Intel Core 2 DUO E7300 (2.66 GHz)

Memory: 2 GB

Hard Drive: up to 15 GB Free

Video Memory: 512 MB (nVidia GeForce 8800 GT)

Sound Card: DirectX Compatible

DirectX: 9.0c or 10

Keyboard & Mouse

DVD Rom Drive

Καλό φαίνεται.

Περισσότερη δράση από το 1ο!

Με Q6600@stock και 8800GT@700/1750/1000 και όλα στο gamer (no aa) παίζει νεράκι (1280*1024). Βέβαια μόλις μπήκα στην πίστα με τους πάγους, οπότε θα δείξει...:p

Eιμαι στην πιστα με τους παγους με το συστημα μου μεχρι στιγμης στα 1920χ1200 ειναι playable με ολα στο full! Βελτιωνεται με το περας των πιστων, στην αρχη δεν μου αρεσε οσο προχωραει γινεται καλυτερο....

Μόλις τέλειωσα την 1η πίστα (Call me Ishmael) μπορώ να πώ οτι το παιχνίδι με εφτιαξε πρωινιάτικο.... :D

Με το συστημα της υπογραφής σε 1680Χ1050, ολα σε gamer mode, No AA επαιξε καλύτερα απο Crysis κράτησε 25-35fps με αρκετά drops βέβαια σε κάποια σημεία... με τους 177.92 σε Vista x64 SP1 (δεν κρατιόμουνα να βάλω τους 177.98 πρώτα :p )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.