Jump to content

Πρόβλημα σε Games με το Alt+Tab

DaniX

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Kαλημέρα σε όλους,

Έχω εδώ και καιρό πρόβλημα με τον υπολογιστή μου.Συνηθίζω να παίζω Games ,πλέων σε full γραφικά.

Το βασικότερο game είναι το World of Warcraft αλλά το PC κολλάει ή με "πετάει" απο το παιχνίδι όταν κάνω ελαχιστοποιήσεις στο game π.χ για να αλλάξω τραγούδια στο windows media player ή να δώ κατι σε κάποιο site.

Μέτα απο 4-5 Alt+Tab το game με "πετάει".Έχω την ίδια ανάλυση στο game όπως και στα windows.Μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι?

:rip:

Moved, Κώστα δώσε info για το PC για να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε.

Επίσης, στο κάνει μόνο στο WoW? Δοκίμασες κάποιο άλλο game?

Άλλαξε τον τίτλο σου να λέει και για το "Alt-tab" ;)

Τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή είναι αυτά:

CPU:Core 2 Quad Q6600 (s775/2.4GHz)

MotherBoard: Asus Maximus Extreme (S775,DDR3,X38)

Graphic Card: GTX260 SVGA (PCI-Express, 896MB)

Power Supply: M620 Real Power Modular

CPU Fan: Cooler Ninja 2

Ram: Corsair RAM DDR3 2GB KIT 1600C9DHXNV

Σχεδών σε όλα που δοκίμασα τρώει αυτο το κόλλημα (Splinter Cell, Dirt και κάποια ακόμα)

Δεν έχω δοκιμάσει να χαμηλώσω τα γραφικά γιατί δεν θα ήθελα με τέτοια πραγματα, όχι τα καλύτερα αλλά..., να παίζω και να μην κοιτάζω γραφικά. :fist:

Απανωτά alt-tab εν ώρα παιχνιδιού..!!! Ε! μην περιμένεις και πολλά. Τα games είναι άλλου είδους "ζώα". Δεν είναι word και excel. Βέβαια σε ένα ιδανικό κόσμο θα έπρεπε να λειτουργεί αλλά ανέκαθεν ήταν ένα task που σχεδόν πάντα οδηγούσε σε κρέμασμα.

Βασικά δοκίμασε να κάνεις δυο-τρία standard πράγματα:

1) Ξήλωσε με driver cleaner τους drivers και πέρνα νεότερους.

2) Πέρνα το τελευταίο DirectX

3) Τρέξε το game με όσο το δυνατόν λιγότερα processes στο backround.

Αναμένουμε :T:

ειχα το ιδιο προβλημα με το Battlefield 2142 (αλλα παιχνιδια δεν παιζω,οποτε δεν ξερω αν ευθυνεται το παιχνιδι ή το πισι..προφανως το 2ο..)

παρατηρησα οτι μετα απο ενα fresh install xp sp3 δεν ειχα προβλημα με το alt-tab.ομως μετα απο 15-20 μερες παλι τα ιδια...καθε φορα που παω να βγω windows κρεμαει..

Θα δοκιμάσω αυτά που είπατε και θα σας ενημερώσω

Γενικότερα πάντως όταν παίζω συγκεκριμένα παιχνίδια κλείνω τα πάντα απο proccesses για να μην επιβαρύνω το μηχάνημα.

Ενημερώνω και ευχαριστώ για τις info σας

Θα δοκιμάσω αυτά που είπατε και θα σας ενημερώσω

Γενικότερα πάντως όταν παίζω συγκεκριμένα παιχνίδια κλείνω τα πάντα απο proccesses για να μην επιβαρύνω το μηχάνημα.

Ενημερώνω και ευχαριστώ για τις info σας

Αυτό μπορεί να είναι και το θέμα σου όμως, με το PC που έχεις τώρα (δεν είναι σαν το άλλο το άμοιρο) δεν θα πάθεις τίποτα αν δεν κλείσεις processes στο Wow :p

Δεν πιστεύω να κλείνεις και το security σου ε;

Λοιπόν ύστερα απο ισχύρα crash tests και δοκιμές στα εργαστήρια της NASA :hehe: το πρόβλημα όλο και φουντώνει.

Χθές λοίπον έκανα όλα όσα είπατε κατα γράμμα χωρίς να κλείνω proccesses που θα φέρουν σοβαρά υπαρξιακά προβλήματα στο pc αλλά πλέον τα ALT+TAB είναι λιγότερα και το pc κολλάει σε συγκεκριμένο frame των games.Δεν μπορώ να κάνω ALT+CTL+DEL και ΑLΤ+ΤΑΒ.Πρόβλημα μνήμης δεν υπάρχει σίγουρα.Πιο συγκεκριμένα:

1)Απεγκατέστησα Graphic Drivers

2)Τσέκαρα Registry και τυχών αρχεία που μπορεί να έμειναν

3)Εγκατέστησα νέους Drivers

4)Έκλεισα βοηθητικά προγράμματα

5)Έβαλα ρυθμίσεις προεπιλεγμένες και Application Controlled

6)Ρύθμισα ανάλυση και refresh rate των games ίδια με των Windows

Αλλά τώρα το μονό που μπορώ να κάνω είναι restart το pc. Πριν απλά με πέταγε απο το game :cry:

Είναι σοβαρό γιατρέ???

:computer::computer::computer::computer:

Απανωτά alt-tab εν ώρα παιχνιδιού..!!! Ε! μην περιμένεις και πολλά. Τα games είναι άλλου είδους "ζώα". Δεν είναι word και excel. Βέβαια σε ένα ιδανικό κόσμο θα έπρεπε να λειτουργεί αλλά ανέκαθεν ήταν ένα task που σχεδόν πάντα οδηγούσε σε κρέμασμα.

Και γω λέω να μην περιμένεις και πολλά. Στα περισσότερα παιχνίδια κυρίως στα πιο βαριά μετά από ALT+TAB κολλάει και σε εμένα

Κολλάει σε συγκεκριμένη είκονα του παιχνιδιού (τυχαία) όπου "παγώνει" και το μόνο που είμαι ικανός να κάνω είναι restart και να μετακινώ το ποντίκι!

Από crash σε crash σίγουρα κάποιο κακό θα γίνει, από κανά corruption αρχείου or something.

Θα σου πρότεινα να μην χρησιμοποιείς registry cleaners ποτε, μπορεί να σου κάνουν λάθη.

Δοκίμασε να τρέξεις το wow σε Windowed mode και maximized όπως είδα σε thread στο wow.

Για το WoW αν το έχεις σε Window Mode δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα με alt-tab (είναι στιγμιαία η αλλαγή σαν να αλλάζεις μεταξύ δύο παραθύρων το Firefox για παράδειγμα).

Edit: λίγο αργά πόσταρα... :)

Το πρόβλημα λύθηκε κατα πάσα πιθανότητα.Δοκίμασα και σε windows mode αλλά πάλι κολλούσε αλλά εχθές δεν είχα πρόβλημα με κανένα από τα games.Απεγκατέστησα τους drivers της κάρτας γραφικών και τους ξαναέβαλα.Μία ερώτηση μονο και θα ευχαριστήσω για το help σας.Έτρεξα όλα τα παιχνίδια απο το .exe που είναι στο κάθε φάκελλο του κάθε παιχνιδιού και όχι απο το icon στην επιφάνεια εργασίας.Μήπως υπάρχει περίπτωση να είχα εκεί πρόβλημα?

Το κάθε shortcut μπορεί να έχει και κάποιο switch παραπάνω. Δεξί κλικ και Properties και θα δεις τι λέει.

Εννοείς ότι το έτρεχες πριν από το shortcut ή τώρα το δοκίμασες από κει;

Τώρα που δουλεύει το έτρεξα απο το C:\Program Files\World of Warcraft\Wow.exe ενώ πρίν κατευθείαν απο το εικονίδιο που μου έβαζε στο desktop το παιχνίδι.

Απο τις ιδιότητες πάντος που μου ανέφερες δεν βλέπω να είναι κάτι παραπάνω απο ένα απλ shortcut:weep:

Προτείνεται να ξεκινάς το WoW από το shortcut ώστε να βγαίνεις στον launcher και όχι κατευθείαν στο login screen. Ο launcher κάνει κάποιο έλεγχο για μερικούς γνωστούς ιούς/keyloggers πριν σε παεί στο login.

Για τα άλλα παιχνίδια δεν γνωρίζω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.