greekfragma Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2008 Κατερίνα ετών 18 απο Κερατσίνι. Ειρήνη ετών 19 απο Νέα Σμυρνη. Καλοντυμένες και χαμογελαστές.....και σίγουρα εάν περάσουν δίπλα σου θα ρίξεις έστω ένα πονηρό βλέμμα. Κι όμως......... Πριν λίγες ώρες έκαναν χρήση κόκας και ηρωίνης κάτω απο το σπίτι μου......Φυσικά πάντα θα υπάρχουν 2 μεγαλύτεροι σε ηλικία μπαγλαμάδες βαποράκια που θα γίνουν καλοθελητές για να τις βουτήξουν μέσα στη λάσπη της εξάρτησης. Κάλεσα την αστυνομία.Οι κοπέλες πήγαν σπίτια τους με το περιπολικό ενώ ένα δεύτερο περιπολικό πήρε στο κυνήγι τα βαποράκια που καβάλησαν μια γκρι TDM και έγιναν καπνός στα στενά του μπουρναζίου. Μου είναι δύσκολο να χωνέψω πόσο πολύ βρωμίζει η νεολαία στην Ελλάδα και πέφτει από τόσο μικρή ηλικία σε τόσο σκληρά ναρκωτικά.Δεν μιλάμε για χασίσι που το βρίσκεις ακόμα και ρωτώντας τον περιπτερά.Μιλάμε για κόκα και ηρωίνη. Έχουμε χάσει το μέτρο.Έχουμε χάσει τον έλεγχο. Οι μόνοι που κάνουν πλέον κουμάντο είναι τα βρώμικα κυκλώματα. Όσο για τα παιδια που είχαν υπηρεσία σήμερα. Εκτός οτι ήρθαν γρήγορα, φάνηκαν να έχουν φιλότιμο και μόνο καλα κίνητρα να βοηθήσουν την κατάσταση. Ελπίζω τα κορίτσια αφού πάνε σπίτι τους να ξεφύγουν τελείως και να μην τις δω σε τίποτα Εξάρχεια να μου ζητάνε ψιλά μετά απο λίγο καιρό. Το περιστατικό ήταν απλά η αφορμή για να ανοίξω αυτό το θέμα και να εκφράσω την αμηχανία και θλίψη μου για τα ναρκωτικά που έχουν πλημμυρίσει τον τόπο..........όπου και να γυρίσω το βλέμμα μου ανεξαρτήτου ώρας και τόπου βλέπω να γίνονται δοσοληψίες ναρκωτικών. Δεν είναι μόνο η Αθήνα και η κωλοπεριοχή που μένω. Σε καφετέριες Σε μπαρ/club Σε σχολεία Σε πανεπιστήμια Σε νησιά που κάνουμε τις διακοπές μας. Έχουν κατακλύσει τον τόπο. Κλείνοντας να πω οτι η κατάχρηση και η διάδοση σε κακές συνήθειες όπως το αλκοόλ και το τσιγάρο μου ήταν αντιληπτά τα τελευταία 10 χρόνια.Οι περισσότερες παρέες μου κάπνιζαν 1-2 πακέτα τη μέρα και έπιναν 1 μπουκάλι ουίσκι απο τα 18 τους κάθε βδομάδα. Είμαι σίγουρος οτι μόλις οι σημερινοί 25αριδες φτάσουν τα 40 θα έχουμε απίστευτα νούμερα παθήσεων από το αλόγιστο αλκοολ και το τσιγάρο..............αλλά δεν μπορούσα μέχρι σήμερα να πιστέψω το μέγεθος της κατρακύλας τώρα που προστίθενται και τα σκληρά ναρκωτικά. αυτά για πρωινό Τρίτης. Άσχημο θέμα για να ξεκινήσει η ημέρα αλλά ζωή είναι αυτή με τα ωραία και τα άσχημά της.Το λυπηρό είναι οτι τα ωραία λιγοστεύουν και τα άσχημα πληθαίνουν όσο περνάει ο καιρός. Υ.Γ. τα στοιχεία στις 2 πρώτες γραμμές είναι πέρα για πέρα αληθινά.
AN7 OverClocker Αύγουστος 26, 2008 #2 Αύγουστος 26, 2008 το νού σου μόνο γιατί μπορεί να βρεθείς με καμμένο αυτοκίνητο ή και σπίτι.
stratakisggiioo Αύγουστος 26, 2008 #3 Αύγουστος 26, 2008 Πολύ καλό το θέμα που άνοιξες, και μπράβο που κάλεσες την αστυνομία... πολύ λίγοι θα το έκαναν. Οι περισσότεροι θα έκλειναν το παράθυρο γιατί δεν αντέχουν να βλέπουν την κατάντια της σημερινής κοινωνίας μας. Οι άνθρωποι πλέον, χάνουν την κριτική τους ικανότητα και τρώνε ότι τους σερβίρουν. Χρειαζόμαστε νέους με κρίση για να μπορέσει η κοινωνία μας να φύγει από το βούρκο. Το δύστυχες είναι ότι και εγώ ανοίκω στους νέους που όμως έχουν χάσει την κριτική τους ικανότητα, περισσότερο από τη βαρεμάρα μου να προσπαθώ να αλλάξω κάτι και να μην γίνεται τίποτα και απλά το΄χω ρίξει στη δουλειά για να βγάζω λεφτά και μόνο, όπως θέλουν ακριβώς αυτοί που μας διοικούν!!!Δεν μπορείς να ξεφύγεις, τα πάντα(παιδεία, χρέοι, πιστωτικές, τράπεζες...) είναι τόσο καλά σχεδιασμένα για να μας έχουν μαζοποιημένους και πιο εύκολα σε έλεγχο με αποτέλεσμα η κάθε κατερίνα ετών 18 και η κάθε ειρήνη 19 να ψάχνουν έναν ψέφτικο κόσμο, μία ψευδαίσθηση για να νιώσουν ότι κάτι έχουν καταφέρει, πέφτοντας στα ναρκωτικά...Καλημέρα σε όλους, Καλημέρα Ελλάδα
deninho Αύγουστος 26, 2008 #4 Αύγουστος 26, 2008 Μπράβο Γιώργη για την κίνησή σου να καλέσεις την αστυνομία, αντί να αδιαφορήσεις ή να κάνεις τον κινέζο, ώστε να μην έχεις πιθανά μπλεξίματα. Φυσικά συγχαρητήρια και στα μπατσόπουλα που ήρθαν, κατά τα λεγόμενά σου, άμεσα Στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, συζητώντας με έναν γιατρό, που μένει μόνιμα εκεί, έμαθα ότι η παραλία που πηγαίνω και το χωριό (Λουρδάτα), και βρίσκεται 10 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι μου, είναι κέντρο διακίνησης (ελαφρών) ναρκωτικών. Επίσης έμαθα ότι στα σοκάκια δίπλα στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου (πλατεία Βαλλιάνου) βρίσκεις ότι ναρκωτικό θες. Φυσικά η αστυνομία, τσιν-τσαν-τσον, καθώς τα λεφτάκια, κλείνουν στόματα και αδρανοποιούν τους ανθρώπους που πρέπει να κυνηγήσουν τέτοια φαινόμενα. Ακόμη και στο χώρο που χτίζουμε το νέο μας σπίτι βρήκα σύριγγα. Και μιλάμε ότι πρόκειται για μέρος χωριό, όχι σε πόλη. Τελικά, για άλλη μια φορά βλέπω ότι τα ναρκωτικά είναι πολύ πιο κοντά μας, απ'ότι νομίζουμε Όσο για τα βρώμικα κυκλώματα που κάνουν κουμάντο, αν όλοι οι πολίτες ενεργούσαν σαν κι εσένα στα διάφορα θέματα της καθημερινότητας, τα διάφορα βρώμικα κυκλώματα θα περνούσαν στο παρασκήνιο, εκεί που τους πρέπει. Once again, congrats mate
AGRIMI Αύγουστος 26, 2008 #5 Αύγουστος 26, 2008 καλή κίνηση Γιώργο.να πω κι εγώ με την σειρά μου ότι το διπλανό χωριό από το δικό μου είναι παροικία παραγωγής χασίς γνωστό στην ελληνική αστυνομία μιας και από τα 500 άτομα που κατοικούν στο χωριό καμιά 10αριά είναι φυλακή άλλα 200 κάνουν χρήση 2 από αυτούς είναι αστυνομικοί και δεν κάνουν τίποτα οι υπόλοιποι. όλα τα παιδιά κάνουν χρήση. μόνο οι μπάτσοι που ξέρω σε θεσσαλονίκη και περίχωρα είναι τόσοι πολλοί που κάνουν χρήση που δεν σου πάει πλέον το μυαλό ότι υπάρχει άτομο σ' αυτήν την χώρα που να μην κάνει. στο τει που είμαι ακόμα και ο ποιο ανυποψίαστος κάνει χρήση όσο για τον στρατό το 90% της μονάδας έκανε χρήση. φαντάσου ότι ο ταξίαρχος με κάλεσαι στο γραφείο του και με ρώτησε αν σε εκείνο το χωριό(που ανέφερα πιο πάνω) υπάρχουν ακόμα χασίσια και πουτάνες. και μου είπε αν ακούσεις τίποτα έλα για τιμιτική(σε μέσες άκρες).τι να πεις για τα άτομα που δεν έχουν μυαλό
jasone Αύγουστος 26, 2008 #6 Αύγουστος 26, 2008 Κατ'αρχην,συγχαριτηρια για την κινηση σου!Κατα δευτερον,μιας και εγω μενω δυτικα προαστια(Πετρουπολη) και οντας νεος(16) και τετοια φενομενα δεν ειναι ασυνιΘηστα,θεωρω οτι ολο αυτο(ναρκωτικα,απολιτικ σταση,αποχαυνωση,τηλεοραση,μουσικη και γενικα ολη η υποκουλτουρα και μαζοποιηση) προοθειται σημερα στους νεους απο το κρατος και γενικα το συστημα.Οι νεοι συμβαλλουν και αυτοι ανταποκρινομενοι στις επιταγες των καιρων ως προβατα και δυστιχως λιγοι ειναι αυτοι που αντιστεκονται σε ολο αυτο το πακετο της υποκουλτουρας .Και παλι συγχαριτηρια ,και για την πραξη σου και για το θεμα:clap::clap:
Kostas007 Αύγουστος 26, 2008 #7 Αύγουστος 26, 2008 Κατ'αρχην,συγχαριτηρια για την κινηση σου!Κατα δευτερον,μιας και εγω μενω δυτικα προαστια(Πετρουπολη) και οντας νεος(16) και τετοια φενομενα δεν ειναι ασυνιΘηστα,θεωρω οτι ολο αυτο(ναρκωτικα,απολιτικ σταση,αποχαυνωση,τηλεοραση,μουσικη και γενικα ολη η υποκουλτουρα και μαζοποιηση) προοθειται σημερα στους νεους απο το κρατος και γενικα το συστημα.Οι νεοι συμβαλλουν και αυτοι ανταποκρινομενοι στις επιταγες των καιρων ως προβατα και δυστιχως λιγοι ειναι αυτοι που αντιστεκονται σε ολο αυτο το πακετο της υποκουλτουρας .Και παλι συγχαριτηρια ,και για την πραξη σου και για το θεμα:clap::clap:δυστηχως ειμαστε προβατα και μας αρεσει και να κανουμε μπεε...οταν στο μυαλο μας η υπερτατη ευχαριστηση ειναι ο καφες,το τσιγαρο,το ποτο,η ξεκωλη γκομενα,το τουρμπο καμπριο,τα ξενυχτια και ολες οι μλκιες τι περιμενεις...προχες τσακωθηκα με τη κοπελα μου επειδη οτα πηγαμε σπιτι της ειδα τη παρεα της αδερφης της να εχει κανει τεκε και μπρδλ το σπιτι της και αρχισα τις φωνες και τις παναγιες...μετα φταιει ο...οτε...
tasosmos Αύγουστος 26, 2008 #8 Αύγουστος 26, 2008 Τι να πεις... ειναι θλιβερη η κατασταση πλεον.Δυστυχως ειναι μαλλον απιθανο να αλλαξουν συνηθειες οι κοπελιες τωρα που τις απεκτησαν. Ελαχιστοι ειναι αυτοι που το κανουν, παρολο που κι οι ιδιοι γνωριζουν οτι προκαλουν ζημιες στον εαυτο τους και απογοητευση/θλιψη στους συγγενεις.Μαλλον το μονο που μπορουμε να κανουμε με σιγουρα αποτελεσματα ειναι να φροντισουμε τα παιδια μας αυριο να μεινουν μακρια απο τετοια πραγματα...
JaguarOne Αύγουστος 26, 2008 #9 Αύγουστος 26, 2008 συγχαρητήρια και ένα ευχαριστώ ως πατέρας ... δεν πιστεύω στους αξιωματούχους της ΕΛ.ΑΣ, αν θέλανε έχουν τους πόρους να ελαττώσουν την διακίνηση στο ελάχιστο, αλλά δεν το κάνουν (γιατί άραγε?). Πέραν μεμονωμένων επιχειρήσεων ("Ζωνιανά") η βρώμα και η λέρα κυκλοφορεί αναμεσά μας ανενόχλητη!... οι μόνοι που μπορούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτό είμαστε εμείς, οι ενεργοί πολίτες...
DJD Αύγουστος 26, 2008 #10 Αύγουστος 26, 2008 Μαλλον το μονο που μπορουμε να κανουμε με σιγουρα αποτελεσματα ειναι να φροντισουμε τα παιδια μας αυριο να μεινουν μακρια απο τετοια πραγματα...Αυτό ακριβώς. Εκεί ρίχνω εγώ όλη την ευθύνη. Στους γονείς. Αμολάνε τα παιδιά στην τηλεόραση γιατί δεν έχουν όρεξη να ασχοληθούν για χίλιους δύο λόγους (δουλειά, έξοδα - που πάει κατά διαόλου το πράμα-, προβλήματα κτλ κτλ) που ξαφνικά έχουν αποξενωθεί από το παιδί τους και δε το έχουν καταλάβει. Και ίσως μετά είναι πολύ αργά να προλάβεις να αλλάξεις πορεία στο τρένο και θα χρειαστεί την τριπλή προσπάθεια (ψυχολογικά κυρίως) για να αντεπεξέλθουν κι οι δύο πλευρές (γονείς και παιδί). Είναι πολύ εύκολη πλέον η κατάσταση για να κυλήσει ένα παιδί που δεν έχει σωστές βάσεις και επίβλεψη.
darien Αύγουστος 26, 2008 #11 Αύγουστος 26, 2008 καλα, εδω περπατας στη Ναυαρινου και βλεπεις γονεις να παιζουν με τα παιδια τους, και στα παγκακια οι αλλοι λιωμενοι. Μιλαμε για το πιο κεντρικο σημειο της πολης, και η αστυνομια παταει μονο αμα γινει φασαρια.
Daytime Dreamer Αύγουστος 26, 2008 #12 Αύγουστος 26, 2008 καλα, εδω περπατας στη Ναυαρινου και βλεπεις γονεις να παιζουν με τα παιδια τους, και στα παγκακια οι αλλοι λιωμενοι. Μιλαμε για το πιο κεντρικο σημειο της πολης, και η αστυνομια παταει μονο αμα γινει φασαρια. Και αυτοι αναλογως το εκαστοτε "σωμα" ειναι ή λιγο ή πολυ χωμενοι ... Το θεμα ειναι οτι εχει γινει η κοκα οπως ηταν παλια στα 70's το τσιγαρο ... πολυ το θεωρουν μαγκια και πλασαρεται ετσι πλεον ... λες και ειναι ενα τσιγαρο Δεν υπαρχει αισθηση του κινδυνου δυστυχως
gbak Αύγουστος 26, 2008 #13 Αύγουστος 26, 2008 απλα για να εισαι πλεον in στα clubακια πρεπει να σαι "ΚΑΓΚΕΛΟ"...
Kostas007 Αύγουστος 26, 2008 #14 Αύγουστος 26, 2008 απλα για να εισαι πλεον in στα clubακια πρεπει να σαι "ΚΑΓΚΕΛΟ"... εγω δεν ειμαι In sta club γιατι δεν μπαινω In sta club:p
cptkoulis Αύγουστος 26, 2008 #15 Αύγουστος 26, 2008 Κάλεσα την αστυνομία.Οι κοπέλες πήγαν σπίτια τους με το περιπολικό ενώ ένα δεύτερο περιπολικό πήρε στο κυνήγι τα βαποράκια που καβάλησαν μια γκρι TDM και έγιναν καπνός στα στενά του μπουρναζίου.Ειναι σιγουρο αυτο?Γιατι εγω πιστευω οτι περασαν αρκετες ωρες σε καποιο ΑΤ για εξακριβωση στοιχειων κλπ κλπ και μπορει να απεκτησαν και φακελο(γιατι μαλλον δεν ειχαν).Ασφαλως,θα ευγνωμονουν για μια ζωη τον καλοθελητη που τις "εδωσε"Πρεπει επισης να γνωριζεις οτι ειναι παγια τακτικη,να καταγραφουν στην αναφορα τους, ποσοτητες μικροτερες απο αυτες που ανιχνευσαν,γιατι κατα βαθος δε θελουν να μπλεξεις ασχημα.Οπως καταλαβαινεις,αν εσυ εχεις 10 "επεξεργαστες" και στην αναφορα γραψουν οτι ειχες μονο 1,ποιος καρπωνεται τους υπολοιπους 9 που δεν καταγραφηκαν πουθενα,για ιδια χρηση ή εμπορια?? :whistle2: :whistle2:Και μια φιλικη συμβουλη(οπως ειπε κι ο Ακης),μη φυτρωνεις εκει που δεν σε σπερνουν,γιατι μπορει να "φας το κεφαλι σου" χωρις να καταλαβεις καν πως εγινε :daisy:Περιμενα πιο προοδευτικες αποψεις απο νεους και μορφωμενους ανθρωπους κι οχι τους χιλιοακουσμενους υπερσυντηρητικους αφορισμους που τελικα διαιωνιζουν την κατασταση.Η λυση σιγουρα δεν ειναι να γινουμε ολοι ρουφιανοι/χαφιεδες/κουκουλοφοροι.Δεν προκειται ποτε να γινει τιποτα αν κυνηγαμε τα συμπτωματα του προβληματος κι οχι το ιδιο το προβλημα.Think about it!
gbak Αύγουστος 26, 2008 #16 Αύγουστος 26, 2008 δεν ειναι το θεμα αν μπαινεις η αν βγαινεις στα κλαμπ...απλα ειναι μια μοδα που λανσαρεται τα τελευταια χρονια εντονα...μην ξεχναμε οτι σχεδον απο κει μεσα ξεκινανε ολα..εχει να κανει και με το στυλ της μουσικης και με πολλα...
Kostas007 Αύγουστος 26, 2008 #17 Αύγουστος 26, 2008 Ειναι σιγουρο αυτο?Και μια φιλικη συμβουλη(οπως ειπε κι ο Ακης),μη φυτρωνεις εκει που δεν σε σπερνουν,γιατι μπορει να "φας το κεφαλι σου" χωρις να καταλαβεις καν πως εγινε :daisy:Περιμενα πιο προοδευτικες αποψεις απο νεους και μορφωμενους ανθρωπους κι οχι τους χιλιοακουσμενους υπερσυντηρητικους αφορισμους που τελικα διαιωνιζουν την κατασταση.Η λυση σιγουρα δεν ειναι να γινουμε ολοι ρουφιανοι/χαφιεδες/κουκουλοφοροι.Δεν προκειται ποτε να γινει τιποτα αν κυνηγαμε τα συμπτωματα του προβληματος κι οχι το ιδιο το προβλημα.Think about it!δηλαδη λυση για σενα ειναι να τους αφησει να κανουν οτι θελουν?καλα εκανε που τις καρφωσεδεν ειναι το θεμα αν μπαινεις η αν βγαινεις στα κλαμπ...απλα ειναι μια μοδα που λανσαρεται τα τελευταια χρονια εντονα...μην ξεχναμε οτι σχεδον απο κει μεσα ξεκινανε ολα..εχει να κανει και με το στυλ της μουσικης και με πολλα...ειναι για τους weak minded:nerd:
Dr.Paneas Αύγουστος 26, 2008 #18 Αύγουστος 26, 2008 Το κακο ειναι οταν θελεις να ξεμπλεξεις και δε σε αφηνουν. Στο τελος σε σκοτωνουν αν θελουν ή σε αφηνουν να πεθανεις μονος σου. Και ολα αυτα αρχιζουν απο ενα "Δοκιμασε ρε μλκ, τι θα παθεις με μια φορα;".Πιστευω ειναι θεμα οικογενειας και των γονεων οπως ειπαν πιο πανω και αλλα ατομα.
deninho Αύγουστος 26, 2008 #19 Αύγουστος 26, 2008 cptkoulis, και η δικιά σου άποψη δεν είναι οτι πιο καινούριο. Σε έχει προλάβει ο Ιπποκράτης με το "κάλλιον το προλαμβάνειν, παρά το θεραπεύειν" Παρά ταύτα, ποια είναι η δικιά σου, προοδευτική, άποψη επί του θέματος; Panea, όποιος θέλει ξεμπλέκει. Όποιος σου έχει πει ότι σε σκοτώνουν κλπ, λέει @@ιες
dellman Αύγουστος 26, 2008 #20 Αύγουστος 26, 2008 Ειναι σιγουρο αυτο?Γιατι εγω πιστευω οτι περασαν αρκετες ωρες σε καποιο ΑΤ για εξακριβωση στοιχειων κλπ κλπ και μπορει να απεκτησαν και φακελο(γιατι μαλλον δεν ειχαν).Ασφαλως,θα ευγνωμονουν για μια ζωη τον καλοθελητη που τις "εδωσε"Πρεπει επισης να γνωριζεις οτι ειναι παγια τακτικη,να καταγραφουν στην αναφορα τους, ποσοτητες μικροτερες απο αυτες που ανιχνευσαν,γιατι κατα βαθος δε θελουν να μπλεξεις ασχημα.Οπως καταλαβαινεις,αν εσυ εχεις 10 "επεξεργαστες" και στην αναφορα γραψουν οτι ειχες μονο 1,ποιος καρπωνεται τους υπολοιπους 9 που δεν καταγραφηκαν πουθενα,για ιδια χρηση ή εμπορια?? :whistle2: :whistle2:Και μια φιλικη συμβουλη(οπως ειπε κι ο Ακης),μη φυτρωνεις εκει που δεν σε σπερνουν,γιατι μπορει να "φας το κεφαλι σου" χωρις να καταλαβεις καν πως εγινε :daisy:Περιμενα πιο προοδευτικες αποψεις απο νεους και μορφωμενους ανθρωπους κι οχι τους χιλιοακουσμενους υπερσυντηρητικους αφορισμους που τελικα διαιωνιζουν την κατασταση.Η λυση σιγουρα δεν ειναι να γινουμε ολοι ρουφιανοι/χαφιεδες/κουκουλοφοροι.Δεν προκειται ποτε να γινει τιποτα αν κυνηγαμε τα συμπτωματα του προβληματος κι οχι το ιδιο το προβλημα.Think about it!Δηλαδή για σένα ποια η λύση να αποποινικοποιήσουμε τα πάντα και όποιος θέλει να τρώει το κεφάλι του?ΥΓ. ΓΙα τα περί φακελώματος έπρεπε να ξέρουν ότι υπάρχουν συνέπειες για αυτό που κάνουν, είτε λέγεται θάνατος είτε ένας φάκελος στην Ασφάλεια Αθηνών
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.