Darkomen Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2008 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα 50αράκι πρι πρι(ξέρετε απο αυτα τα αυτόματα που κάνουν πολύ θόρυβο) και θα ήθελα να ακούσω προτάσεις για μάρκα,όπως επίσης και τι δίπλωμα χρειάζεται!Εγω έχω δίπλωμα για αμάξι!Επειδή δεν ξέρω πόσο κοστίζουν αυτα δεν έχω κάποιο μπάτζετ στο μυαλό μου!:happy2:
Arxagelos Αύγουστος 25, 2008 #2 Αύγουστος 25, 2008 για δίπλωμα μόνο 2 φωτογραφίες πρέπει να θέλει, αλλά αυτόματο και 50ρακι μόνο σε ευθείες, σε ανηφόρες δεν θα σε πάει θα το πας
Darkomen Αύγουστος 25, 2008 Author #3 Αύγουστος 25, 2008 Μέχρι πόσα κυβικά δεν χρειάζεται να πας σε σχολή οδηγών?
SirDiman Αύγουστος 26, 2008 #4 Αύγουστος 26, 2008 Αυτο το πράγμα τι το θες? 50 αρι δεν τραβάει μια...Αν είναι για να ξυπνάς τον κόσμο,και να χαιρεσε, τι να σου πω...Είσαι για ντομάτες...:tw:
oxide Αύγουστος 26, 2008 #6 Αύγουστος 26, 2008 50αρακι για μεσα στην πολη μια χαρα ειναι...μικρη καταναλωση και εξοικονομηση χρονου.
gns Αύγουστος 26, 2008 #8 Αύγουστος 26, 2008 Τι λετε ρε παιδια 50αρακι για την πολη ειναι οτι πρεπει χαμηλη καταναλωση και σε παει οπου θες, εδω στη κυπρο τα χρησιμοποιουν παρα πολυ τωρα δεν ξερω πως οδηγανε Ελλαδα:tw: και για ανηφορες αμα δεν ειναι τιποτα το τραγικο σε βγαζει μια χαρα
Darkomen Αύγουστος 26, 2008 Author #9 Αύγουστος 26, 2008 SirDiman χαλάρωσε λίγο.Εμένα ενα αυτόματο θα με βολέψει και δεν δήλωσα ποτε οτι θα το ευχαριστίεμαι να ξυπνάω κόσμο.Τεσπα.Τα 125άρια τι δίπλωμα θέλουν?Καμια μάρκα να προτείνεις gns?:daisy:
Kostas007 Αύγουστος 26, 2008 #10 Αύγουστος 26, 2008 ποσο παραπανω να καιει το 125 απο το 50ρι?ισα ισα που το 50ρι θα ζοριζεται και θα ειναι ολη την ωρα στο φουλασε που δεν εχει και ενεργητικη ασφαλεια λογω δυναμης
sofix Αύγουστος 26, 2008 #11 Αύγουστος 26, 2008 darkomen,περνα μια βολτα απο μια σχολη οδηγων,ρωτα τι παιζει με τα διπλωματα,αποφασισε τι διπλωμα θα βγαλεις και μετα εδω ειμαστε να σου πουμε μια γνωμη για μηχανακια..δεν ξερω αν ισχυει ακομα οτι το διπλωμα για 50αρι το βγαζεις στην τροχαια..θα σου προτεινω να κανεις την υπερβαση κ να δωσεις διαβαζοντας μερικα σηματα για 125cc.μη σε φοβιζουν τα σηματα ειναι τραγικα ευκολη διαδικασια..επισης αν δεν εχει εμπειρια με μηχανακια ,με λιγα μαθηματα στη σχολη θα εξοικοιωθεις και θα αποφασισεις πιο ευκολα αργοτερα στο διλλημα σκουτερ ή παπακι ή μηχανη μικρου κυβισμου..τα 50cc και εγω δεν τα προτεινω,κυριως για το θεμα ενεργητικης ασφαλειας που εθεσε και ο Kostas007.κατα τα αλλα πανε κ αυτα παντου ευκολα και οικονομικα,αλλα με λιγη δυναμη παραπανω θα νοιωθεις σαφως μεγαλυτερη ασφαλεια...οποιος εχει οδηγησει 50αρι μπορει ευκολα να καταλαβει τι εννοω..
giorikas Αύγουστος 26, 2008 #12 Αύγουστος 26, 2008 Τι λετε ρε παιδια 50αρακι για την πολη ειναι οτι πρεπει χαμηλη καταναλωση και σε παει οπου θες, εδω στη κυπρο τα χρησιμοποιουν παρα πολυ τωρα δεν ξερω πως οδηγανε Ελλαδα:tw: και για ανηφορες αμα δεν ειναι τιποτα το τραγικο σε βγαζει μια χαρα αστο μην συγκρινεις. Πεντε μερες βρεθηκα στην Λευκωσια και το πρωτο που παρατηρησα ηταν οδηγικη συμπεριοφορα και νοοτροπια των οδηγων. Μα ειναι δυνατον να φορανε ολοι οι μοτοσυκλετιστες κρανος? Ή να αναβουν φλας σε καθε στροφη?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.