Jump to content

hotmail απορίες....

Qlim4X

Recommended Posts

μιας και έχω γέμιση από email στο account θα ήθελα με κάποιων τρόπο να τα ταξινομήσω.

το θέμα είναι ότι δεν έχει καμία τέτοια επιλογή το hotmail.

δηλαδή να πάρω όλα τα υπαρχών παραλειφθεντα email μου από κάποιον και να τα βάλω σε ένα φάκελο.

αυτό που θέλω γίνετε από τα options αλλά μονό για τα νέα μηνύματα. τα παλιά πρέπει να τα κάνω ένα ένα send to folder.

έχετε καμιά ιδέα?

Τραβα ολα τα email σου στο Outlook ή Outlook Express και ταξινομησε τα οπως θες. Υπαρχει επιλογη να τα "τραβηξεις" απο το hotmail και να μην υπαρχουν πια, αλλα και να αφησεις μια copια απο το καθενα μετα πισω σου

Φυσικά και έχει τέτοια επιλογή. Εμένα τουλάχιστον την έχει, mark as read και mark as unread...

Ακριβώς δεν έχω καταλάβει τι θες να κάνεις. Εγώ πατάω πάνω από τα μηνύματα στο "sort by...", επιλέγω "from sender", του λέω ποιον θέλω, οπότε μου βγάζει όλα τα δικά του. Τα επιλέγω όλα που πλέον έιναι από τον ίδιο sender και κάνω move to folder σε συγκεκριμένο φάκελο που έχω ήδη φτιάξει. Με δεξί κλικ στο inbox ή στο sent ή σε οποιοδήποτε άλλο της στήλης αυτής έχεις την επιλογή new folder.

1) mark as unread έχει αλλά ως mark as read δεν έχει

2) το search το σκεφτικά και εγώ αλλά έχει limit 400 mails και ψάχνει και όλους τους φακέλους

3) sort πρέπει να έχει μόνο η live έκδοση που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει

1) Πλάκα μου κάνεις? :happy2:

Reply

Reply All

Forward

Mark as Read

Mark as Unread

Delete

Junk

Print

View Source

Αυτές είναι οι επιλογές που φαίνονται στην εικόνα και η 4η είναι Mark as Read!

2) Δεν το ξέρω αυτό... Αλλά μπορείς απλά να βάλεις Sort by -> From οπότε είναι με τη σειρά τα μηνύματα ανά αποστολέα, διαλέγεις όλα του καθενός και τα πας σε φάκελο.

3) Σύντομα θα ανανεωθεί και το live. Αλλά αν σε εξυπηρετεί γιατί να μην το βάλεις? Επίσης βάζεις τη live εκδοση, κάνεις τη δουλειά σου με τους φακέλους και μετά γυρνάς στην απλή. Δε χάνονται οι φάκελοι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.