Qlim4X Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2008 μιας και έχω γέμιση από email στο account θα ήθελα με κάποιων τρόπο να τα ταξινομήσω.το θέμα είναι ότι δεν έχει καμία τέτοια επιλογή το hotmail.δηλαδή να πάρω όλα τα υπαρχών παραλειφθεντα email μου από κάποιον και να τα βάλω σε ένα φάκελο.αυτό που θέλω γίνετε από τα options αλλά μονό για τα νέα μηνύματα. τα παλιά πρέπει να τα κάνω ένα ένα send to folder.έχετε καμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkis131416003266 Αύγουστος 27, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2008 Το μονο που εχει φακελους νομιζω ειναι το yahoo και το gmail labels, για το hotmail δεν ξερω γιατι το βρισκω (&&*(%^*%*(& Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Αύγουστος 27, 2008 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2008 Αν τα ανοίξεις από outlook 2007 νομίζω μπορείς να το κάνεις αυτό που θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Αύγουστος 27, 2008 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2008 Δυστυχώς θέλει χρόνο αλλα αξίζει σε βάθος χρόνου... και εγώ folders εχω κάνει και κάποια μέρα πριν χρονια εκατσα και τα τακτοποιήσα λίγο manually ενα ενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Αύγουστος 27, 2008 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2008 Τραβα ολα τα email σου στο Outlook ή Outlook Express και ταξινομησε τα οπως θες. Υπαρχει επιλογη να τα "τραβηξεις" απο το hotmail και να μην υπαρχουν πια, αλλα και να αφησεις μια copια απο το καθενα μετα πισω σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 30, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 επίσης δεν έχει επιλογή να κάνω mark as read τα e-mail μου ενώ έχει το ανάποδο έλεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Αύγουστος 30, 2008 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 Φυσικά και έχει τέτοια επιλογή. Εμένα τουλάχιστον την έχει, mark as read και mark as unread...Ακριβώς δεν έχω καταλάβει τι θες να κάνεις. Εγώ πατάω πάνω από τα μηνύματα στο "sort by...", επιλέγω "from sender", του λέω ποιον θέλω, οπότε μου βγάζει όλα τα δικά του. Τα επιλέγω όλα που πλέον έιναι από τον ίδιο sender και κάνω move to folder σε συγκεκριμένο φάκελο που έχω ήδη φτιάξει. Με δεξί κλικ στο inbox ή στο sent ή σε οποιοδήποτε άλλο της στήλης αυτής έχεις την επιλογή new folder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 30, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 για δώσε κανένα Screen shot γιατί δεν νομίζω να είμαι τόσο τυφλός Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Αύγουστος 31, 2008 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 Στην τελευταία πάτησα from sender, έγραψα pixmania και από πίσω από το κουτάκι είναι μηνύματα μόνο από το πιξ. Αν τα επιλέξω έχει από πάνω επιλογή "Move to folder". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 31, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 1) mark as unread έχει αλλά ως mark as read δεν έχει2) το search το σκεφτικά και εγώ αλλά έχει limit 400 mails και ψάχνει και όλους τους φακέλους 3) sort πρέπει να έχει μόνο η live έκδοση που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Αύγουστος 31, 2008 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 1) Πλάκα μου κάνεις? :happy2:ReplyReply AllForwardMark as ReadMark as UnreadDelete Junk PrintView SourceΑυτές είναι οι επιλογές που φαίνονται στην εικόνα και η 4η είναι Mark as Read!2) Δεν το ξέρω αυτό... Αλλά μπορείς απλά να βάλεις Sort by -> From οπότε είναι με τη σειρά τα μηνύματα ανά αποστολέα, διαλέγεις όλα του καθενός και τα πας σε φάκελο.3) Σύντομα θα ανανεωθεί και το live. Αλλά αν σε εξυπηρετεί γιατί να μην το βάλεις? Επίσης βάζεις τη live εκδοση, κάνεις τη δουλειά σου με τους φακέλους και μετά γυρνάς στην απλή. Δε χάνονται οι φάκελοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 31, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 1) τώρα το είδα. έχει δεξί κλικ όταν είσαι στην live εκδοσή2) και πάλι σου βγάζει και τα email από τους φακέλους. 3) αυτό κάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.