Jump to content

Q6600 στα 3,4 ghz

ourakot

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας:laughing:.θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.εχω εναν Q6600 τον οποιο εχω κλοκαρει στα 3 ghz.πανω του εχω βαλει μια ψυκτρα akasa evo blue.σε κατασταση αναμονης εχει θερμοκρασιεσ περπου 50 βαθμων.αν τον ανεβασω στα 3.4 υπαρχει προβλημα????ασ απαντησει καποιοσ...:bigsmile:

Αν είναι 50 idle, θα πιάνει σίγουρα 75 full, αν όχι παραπάνω.

Στα 3.4 θα δείς 65 idle, και θα σβήνει σε full. Πολύ ζεστός είναι πάντως...

Αφού ξέρεις, γιατί ρωτάς ?

ektos apo autes tis 4 pou exis anaferi....8a sou protina....tin evo blue tia akasa....tin exo pano se ena q6600 pou trexi sta 3.4 kai 8a elega oti exo arketa ikanopoiitikes 8ermokrasies....50 ba8mous eno pezo to crysis

^^ Εδώ προτείνεις κιόλας.

φιλε tifozif1 το προφιλ μου το εφτιαξα μολις σημερα...και...εκανα ενα λα8ος....αν ξανακοιταξεισ το εχω διορθωσει τωρα....γραφω 3,0 ghz.χιλια sorry....

μολις κατεβασα το core temp...και οι ενδειξεισ ειναι οι εξεις:core 1 -49 βαθμους core 2 -48 core 3 -50 core 4 -50

απαντηση κανεις????:nothing:

Ourakot ειναι σε Load οι θερμοκρασιες που μας δινεις ?

Μην βλεπετε τις θερμοκρασιες χωρις φορτο...σε load να δειτε τι παιζει...Αμα σε Load βαραει 70αρια..τοτε κατεβαστε...

Παντος τωρα με τοση ζεστη θα προτεινα να αφισετε το o/c εσεις που ειστε με αερα για κανενα 2μηνο...:fun:

Παντος τωρα με τοση ζεστη θα προτεινα να αφισετε το o/c εσεις που ειστε με αερα για κανενα 2μηνο...:fun:
Ναί, τό άκουσα καί 'γώ εχθές το απόγευμα στήν ΝΕΤ, στό Δελτίο Καιρού γιά τούς overclόckers.

:sick:

Ναί, τό άκουσα καί 'γώ εχθές το απόγευμα στήν ΝΕΤ, στό Δελτίο Καιρού γιά τούς overclόckers.

:sick:

κοψε την ειρωνια...

Με τοση ζεστη ανεβαινουν πολυ οι θερμοκρασιες με αερα...

οπως εμενα ειναι ασφαλες στα 3.87 που τρεχει καθε μερα , ετσι και εσενα θα δεις αν στα 3.4 ειναι ασφαλες

Με τον τροπο που τεσταρες για τα 3.2 , ετσι θα τεσταρεις για 3.4

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.