Jump to content

htc diamond vs iphone

bluray

Τι θα επιλέγατε  

180 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Φίλε μου, δοκίμασε λίγο αυτό (ίσως και να το ξέρεις βέβαια). Πήγαινε στα μηνύματα, πάτα 2 φορές το shift (Caps lock δλδ), βγάλε το Τ9 και γράψε ελληνικά. Ενδέχεται να γράφει 160 χαρακτήρες/μήνυμα με τον τρόπο αυτό. Τουλάχιστον με τις τελευταίες επίσημες ROMs του Diamond αυτό που λέω ισχύει.

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

εγω πιστεβω πως το iphone ειναι παρα πολυ ωραιο με καταπληκτικη οθονη αλλα τα wm υπερτερουν επειδη ειναι πιο ξεκλειδοτα(βεβαια εχουν πολλα κενα σαν λογισμικο).Πιο συγκεκριμενα το diamond εχει παραπανω απο το iphone gps και ειναι πολυ συμαντικο να ειναι χωρις χρεωση!

• 2 weeks later...

-άσχετο με το συγκριτικό ,σχετικό με το diamond-

η συσκευή είναι απλά τραγική.πέρασε από τα χέρια μου για μια εβδομάδα και αμέσως μετά κατέληξε πίσω στη vodafone.Οι λόγοι επιστροφής αμέτρητοι...πρόβλημα στο wi-fi..κολλήματα σε συγκεκριμένα μενού...πρόβλημα στον ήχο κατά τη διάρκεια συνομιλιών και..υπερθέρμανση :p ..όμως ακόμα και αυτά να μην είχε ,σαν συσκευή θα την αξιολογούσα πολύ χαμηλά αφού στις δύο βασικότερες λειτουργίες -κλήσεις και μηνύματα- εκεί δηλαδή που θέλεις αμεσότητα ,ταχύτητα και απόκριση απλά μου έβγαλε το λάδι...

*ακριβώς τα ίδια προβλήματα έχει γνωστός μου με diamond χωρίς τα μενού από συγκεκριμένο πάροχο...οπότε δεν φταίει η rom της vodafone...ή τουλάχιστον όχι αποκλειστικά...

-άσχετο με το συγκριτικό ,σχετικό με το diamond-

η συσκευή είναι απλά τραγική.πέρασε από τα χέρια μου για μια εβδομάδα και αμέσως μετά κατέληξε πίσω στη vodafone.Οι λόγοι επιστροφής αμέτρητοι...πρόβλημα στο wi-fi..κολλήματα σε συγκεκριμένα μενού...πρόβλημα στον ήχο κατά τη διάρκεια συνομιλιών και..υπερθέρμανση :p ..όμως ακόμα και αυτά να μην είχε ,σαν συσκευή θα την αξιολογούσα πολύ χαμηλά αφού στις δύο βασικότερες λειτουργίες -κλήσεις και μηνύματα- εκεί δηλαδή που θέλεις αμεσότητα ,ταχύτητα και απόκριση απλά μου έβγαλε το λάδι...

*ακριβώς τα ίδια προβλήματα έχει γνωστός μου με diamond χωρίς τα μενού από συγκεκριμένο πάροχο...οπότε δεν φταίει η rom της vodafone...ή τουλάχιστον όχι αποκλειστικά...

υπάρχουν άπειρες ρομ για όλα τα γούστα (ακόμα και πιο αξιόπιστες απο τις στοκ)

προφανώς δεν είχες την κατάλληλη

• 2 weeks later...

Εμένα προσωπικά πέρασαν από τα χέρια μου και τα δύο για μεγάλο χρονικό διάστημα και έμεινε περισσότερο ευχαριστημένος από το Diamond...

Το iPhone είχε καλύτερη απόκριση στην οθόνη και το multitouch ήταν πολύ καλό για το internet αλλά το Diamond όμως είναι πιο όμορφο σε σχεδιασμό για να πουλάς και μούρη....

Ενημέρωση: τώρα είμαι πανευτηχής κάτοχος HTC TOUCH HD - 3,8" οθόνη με μεγαλήτερη μνήμη από το Diamond και γενικά είναι απίστευτη συσκευή... κατα ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΗ των παραπάνω συσκευών...

Αξιώθηκα προχτές και πέρασα το τελευταίο fw στο diamond..

Εντυπωσιακό το google maps που προσθέτει καθώς και πλέον έχει ένα slide bar όταν είναι να απαντήσουμε ή να απορρίψουμε μια κλήση,πράγμα που χρειαζόταν καθώς πριν σε τσέπες κτλπ πατιόταν πολλές φορές μόνο της η οθόνη.

Πάντως μετά από 7 μήνες μπορώ να πω πως εξακολουθώ να είμαι πλήρως ικανοποιημένος από την αγορά του.Δε με εχει απογοητεύσει ούτε στιγμή ακόμα και ως GPS που το χρησιμοποιώ συχνά.:happy2:

• 1 month later...

Εγω βρηκα το P3470 htc και ειναι αρκετά σκυλί. Βεβαια δεν εχει wifi αλλα για τα λεφτα του 200 ευρώ ειναι πολυ καλό.

Εχει λιγάκι μικρη οθονη σχετικά με τα νέα touch HD diamond 2 κτλ.

Πάντως I phone δε θα επερνα..

Το απολυτο κινητο (υπαρχουν και καλύτερα ισως ) αλλα ειναι το diamond 2. Εχει ολα οσα θέλω!

Το Iphone μου τι σπάει λιγάκι ο σχεδιασμός μπορώ να πω..

Το htc που έχω μπορώ να πω πως έχει άριστη ποιότητα στα πλαστικά κτλ. Πολύ καλό.

Και η μπαταρία του κρατά πολύ.

Ετρεχα GPS IGO 8 για 4 ώρες και η μπαταρία είχε πέσει κατα 25 % περίπου!.

Απλά θεικό.Και μίλησα κιόλας. Η μπαταρία του ειναι πολύ καλή.

Και μου τι δίνει απεριοριστα να εχω κλειδωμένα πράγματα...

Πολυ ενοχλητικό. Τα θέλω τα μάτια μου... Αν ειναι να στραβωθω στο ιντερνετ για να τα βρώ... αστο καλυτερα

Επρεπε να βαλουμε την καλυτερη windows mobile συσκευη, και αυτη οχι επειδη ειμαι κατοχος αλλα ειναι η αληθεια το OMNIA SAMSUNG, με αντιπαλο το IPHONE.

To κινητο σπερνει λεμε, εχω το 16αρι....Κολαση!

του εχω περασει και win mobile 6.5 και ειναι JET!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.