Jump to content

htc diamond vs iphone

bluray

Τι θα επιλέγατε  

180 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Βασικα εγω 8ελω να ακουω τα mp3 μου και να μπορω να δω και καμια ταινια, ενταξει και στο διαμαντι μπορω να ακουσω mp3 αλλα δεν ξερω για ταινια... γιατι δεν ξερω τι μορφες υποστηριζει. εχεις καμια ιδεα? ειμαι πολυ μπερδεμενος:hmm:

Περνάς το core player που έχει codecs και παίζει τα πάντα.

Ωστόσο στο να δεις ολόκληρη ταινία θα διαμαρτυρηθεί η μπαταρία και ακόμα περισσότερο τα μάτια σου.:p

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Φρόντισε να το αγοράσεις από κάποιο κατάστημα που να σου προσφέρει καλή υποστήριξη (όπως το Πλαίσιο, που προσωπικά με εξυπηρέτησε άμεσα στην πρώτη αντικατάσταση που έκανα) σε περίπτωση που σου τύχει και σένα κάποιο πρόβλημα σαν αυτό που περιγράφω εδώ: http://www.thelab.gr/showthread.php?t=54592

:drool:αλλο κι αυτο ρε γμτ γιατι να εχει τοσο μικρη μπαταρια? στο iphone που διαβασα καπου που το τεσταραν η μπαταρια του λεει κρατησε 24 ωρες με ful χρηση. ελεος

Έχει μικρή μπαταρία για να είναι μικρό και ελαφρύ..

Mε full χρήση δεν κρατάει ούτε 3 ώρες.:p

Mε νορμάλ χρήση τη βγάζει τη μέρα εύκολα.Ωστόσο αν δε σε καλύπτει θα έρθει και η μεγαλύτερη σύντομα,η οποία όμως το κάνει πιο χοντρό και βαρύ όπως είναι λογικό.

Δε σου προτείνουμε τίποτα. Η κρίση είναι καθαρά υποκειμενική. Παραθέτουμε τα δεδομένα τα οποία γνωρίζουμε και θέτουμε το θέμα σε συζήτηση. Η τελική επιλογή είναι καθαρά προσωπική.

Τι προτιμούν οι χρήστες φαίνεται στο poll.

Ωστόσο κατά τη γνώμη μου δες τα πρώτα από κοντά,να δεις πώς λειτουργεί το interface τους και πώς σου κάθονται στο χέρι και αποφασίζεις μετά.

Δεν παίρνεις γουρούνι στο σακί...

για να ακους μουσικη το diamond δεν κανει!!! τουλαχιστον με τα ακουστικα που σου δινει. Χαλια ποιοτητα. Φτιαχνει καπως με χρηση του equalizer αλλα μη φανταστεις τπτ τρελο.

Τωρα για να δεις ταινια δεν ξερω αν θα την παλεψεις ειτε με το ενα ειτε με το αλλο...

Αν θες μεγαλη οθονη (οχι ομως καλη αναλυση) και απειρη μνημη (εως και 32GB) τοτε πας για το samsung omnia i900.

Eμενα παντως με εχει βολεψει το διαμαντι. Το φορτιζω καθε δευτερο βραδυ με νορμαλ χρηση. Μονο η μουσικη με εχει χαλασει προς το παρον, την περιμενα καλυτερης ποιοτητας.

Οποτε βαζεις κατω τις αναγκες σου και διαλεγεις. Αν διαβασεις τις πρωτες σελιδες του θεματος εχουμε γραψει πολλα σχολια για τα κινητα. (εγω εγραψα λογους που δεν διαλεξα iphone πχ)

HTC Diamond δε το έχω δουλέψει όσο το iphone, οπότε θα μιλήσω για το 2ο:

+Εκπληκτική οθόνη

+Πολύ γρήγορo χωρίς κολλήματα και έλλειψη μνήμης

+Μηνύματα με ένα χέρι on the go

+Μου φαίνετα πιο ποιοτικό

+GUI διαφορετικά όμορφο

+Mp3, videos, youtube etc με ποιότητα πολύ καλή

+Gps πολύ γρήγορο

+Πολύ καλή μπαταρία (από Παρασκευή 5/9 πρωί έως σήμερα 9/9 αφόρτιστο και έχω 5%)

+Τέλειο design

+Γρήγορο και με άριστη απόδοση WiFi

+Ωραία παιχνίδια!

-Απουσία copy paste

-GPS third party software αλλά αναμένουμε ωσονούπω από TOM-TOM

-Ελληνικά (για μένα δεν είναι "-" αλλά είναι άξιο αναφοράς)

-Απουσία MMS

-No flash No focus στη κάμερα, αλλά με καλή απόδοση

-Αναφορές μηνυμάτων δεν έχει (αν και λύνεται εισάγοντας 1 - 2 σύμβολα πριν κάθε sms ανάλογα τον πάροχο)

-Απουσία ραδιοφώνου

-Κλειδωμένο BT (προς το παρόν)

±Ευμεγέθες (βέβαια η 2.8 οθόνη σε ppc με κούραζε οπότε η 3.5" είναι ότι πρέπει για μένα βλ. 2020/2020i/ xda flame/htc sirius)

±Λιγότερη γκάμα εφαρμογών σε σύγκριση με WM, αλλά βάσει χρόνου ύπαρχης του κινητού είναι ικανοποιητικές, με αναμονή ακόμα περισσότερων και χρησιμοτέρων. Μην ξεχνάμε πόσες από τις χιλιάδες εφαρμογών των WM είναι χρήσιμες..

±Κλείδωμα/ξεκλείδωμα, για μένα ήταν μια ευχάριστη διαδικασία :)

±Θέλει διάβασμα!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.