Jump to content

htc diamond vs iphone

bluray

Τι θα επιλέγατε  

180 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

είσαι τελείως άλλου..

μα τελείως.

Όλα σε ένα τα έχει και το μουφο κινητάκι των 200 ευρώ μου.

Sony Erricson Κ550

ρε ελεος..

Δεν είπα να παρω καμερα mp3 κλπ! Ειπα να παρω κινητο ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ MP3..!!!

200ΕΥΡΩ..ΟΧΙ 450....

Που κολάνε τα 450-500??

Αφού με 200 έχεις και κάμερα 2mb και mp3.

Eμένα μου αρκούν.

;)

τοοοοσα κινητά υπαρχουν με 150-200ευρό με αξιοπρεπέστατη καμερούλα ,video, radio, BT , memory mp3.

_

Να περνω τα τηλ μου και να στέλνω τα sms μου

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply
είσαι τελείως άλλου..

μα τελείως.

Εσυ είσαι τελείως αλλού, και τους χαρακτηρισμούς να τους κρατάς για τον εαυτό σου...:hi:

Αφου κάνεις τον έξυπνο, πες μου που είμαι να μάθω κιόλας...:baby:

Δεν ειδα να λες πουθενά την γνώμη σου για κάποιο από αυτά τα κινητά, αλλά λες: Apple, απλα apple.

Αυτό λέγεται fan boy-σμος ή δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο κινητό ή βαριέμαι να γράψω την γνώμη μου.

Μετα ερχεσε και λες ότι αυτά είναι ''σπατάλες'' :blink:(Και πρότεινες το iphone τρομάρα σου) και ένα κινητό των 150 ευρώ θα του αρκούσε...

Το κινητό αυτό ούτε έχει σωστό web browsing, ούτε θα συγχρονίζει τα mail του, ούτε θα βλέπει τα αρχεία του word, excel, ούτε και πολλά άλλα...

Όλα σε ένα τα έχει και το μουφο κινητάκι των 200 ευρώ μου.

Ρε συ Jim, μπορεί κάποιος άλλος να θέλει κάτι με περισσότερες/καλύτερες δυνατότητες, γιαυτό ανέφερα οτι για να αγοράσεις 3 ''καλές'' συσκευές πρέπει να δώσεις ~300-400 ευρώ.

Ενω με τα ίδια λεφτά μπορεί να πάρει κάτι που θα τα συνδυάζει όλα αυτά...

Αν βολευεσε με λιγότερα και δεν έχεις απαιτήσεις ή δεν σε φτάνει το budget σου μπορείς να αγοράσεις κάτι φτηνότερο με ανάλογα χαρακτηριστικά...:mobile1:

Αυτο ομως δεν ισχύει για όλους τους ανθρώπους, ενας επαγγελματίας(internet for example) εχει άλλες ανάγκες από έναν έφηβο(mp3).

Εξάλλου γιαυτό αναγκάζεται να πληρώσει ένα σχετικά μεγάλο ποσό για αγορά κινητού, για να αποκτήσει αυτά που χρειάζεται...

ΗΤC Diamond ! Απλα πολυ μπροστα σε σχεση με το Ipod.

Να ρωτησω κατι αν ξερει καποιος? Αν παρεις την συσκευη απο πχ γερμανια, εχει καποιο κλειδωμα για την SIM ή απλα δεν θα εχει ελληνικό μενου?

Γιατι συμφερει: http://www.pdamax.de/cgi-bin/index.pl?art_nr=so-026&id=idealo

Να ρωτησω κατι αν ξερει καποιος? Αν παρεις την συσκευη απο πχ γερμανια, εχει καποιο κλειδωμα για την SIM ή απλα δεν θα εχει ελληνικό μενου?

Γιατι συμφερει: http://www.pdamax.de/cgi-bin/index.pl?art_nr=so-026&id=idealo

Mπα..Το αναφέρει άλλωστε...ohne Vertrag oder SimLock

Δωσε 50€ παραπανω και παρτο απο expasnys να εισαι σιγουρος (ξεκλειδωτο για σιμ, αγγλικο μενου και ελληνικη γραφη αμα θες) ή δες σε αγγελιες στο myphone που πουλανε μεταχειρισμενα ελληνικα της ace hellas.

Οσο ημουν England για τις σπουδες μου,ειχα to Iphone και μπορω να πω πως ειναι περισσοτερο μουρη παρα ευχρηστο λογω δεσμευσης καθαρα σε software της Apple και μπορω να πω πως περισσοτερο το χρησιμοποιησα ως ipod και για σερφαρισμα παρα ως τηλ.

Παμε για HTC που εχει και Gps :p

Συγωμι για τα λατινικα, ειμαι αναμεσα στο iphone 3g και στο htc diamond και απ΄οτι διαβασα εδω μεσα το iphone δεν εχει BT για ανταλλαγη αρχειων, ειναι κλειδωμενο και το gps δουλευει μεσω ιντερνετ, αλλα εχει 2 πολυ καλα πλεονεκτιματα, τι μνημη και την οθονι. υπαρχει καμια περιπτωσι να βγει κανενα προγραμμα ετσι ωστε να γινεται ανταλλαγη αρχειων με το BT και προγραμμα για το gps να δουλευει μεσω δορυφορου? και παλι συγνωμι για τα λατινικα

Η οθόνη του iPhone δεν αποτελεί πλεονέκτημα για μένα. Μπορεί να έχει διαγώνιο 3.5 ίντσες ενώ το Diamond 2.8 ίντσες, αλλά έχει σημασία και το μέγεθος του κόκκου. Το iPhone έχει 163 ppi (pixels per inch), ενώ το Diamond έχει 287 ppi. Αν καταφέρεις να δεις με γυμνό μάτι έναν κόκκο στην οθόνη του Diamond, εγώ δέχομαι να μου ρίξεις ban στο "Ban Game" χωρίς λόγο...

Για τη μνήμη δεν ξέρω...

Σε οθόνη πάντως, Diamond > iPhone.-

ναι εχεις δικιο η αναλυση παιζει ρολο. Βασικα εγω 8ελω να ακουω τα mp3 μου και να μπορω να δω και καμια ταινια, ενταξει και στο διαμαντι μπορω να ακουσω mp3 αλλα δεν ξερω για ταινια... γιατι δεν ξερω τι μορφες υποστηριζει. εχεις καμια ιδεα? ειμαι πολυ μπερδεμενος:hmm:

Παίζει αρκετούς τύπους βίντεο και ήχου, αλλά δε θα έπρεπε να είναι αυτό το θέμα σου...

Αυτό που πρέπει να έχεις υπόψη είναι ότι το Diamond έχει 4 GB εσωτερική μνήμη και ΔΕΝ δέχεται επέκταση μνήμης. 4 GB. Μέχρι εκεί. Αν σου φαίνονται λίγα, τότε πιθανόν πρέπει να πας σε κάτι άλλο... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.