george1551 Οκτώβριος 12, 2008 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2008 με πετάει στην home σελίδα και δεν έχει download fileείχα κάνει λάθος τώρα το διόρθωσα αλλά πριν φενόταν στο λινκ η διεύθυνση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cupras Μάρτιος 12, 2009 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2009 Μερικές photo και απο την δική μου Τ240HD:tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάρτιος 12, 2009 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2009 Μπορείς να μου πεις αν η κάρτα tv που έχει ενσωματωμένη αυτή η οθόνη αν παίζει καλά? Kαι αν μπορείς να μου δόσεις ένα print screen.(Στο λέω γιατί και εγώ ψήνομαι να την αγοράσω και θέλω μια γνώμη από κάποιον που την έχει):bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cupras Μάρτιος 13, 2009 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2009 Μπορείς να μου πεις αν η κάρτα tv που έχει ενσωματωμένη αυτή η οθόνη αν παίζει καλά? Kαι αν μπορείς να μου δόσεις ένα print screen.(Στο λέω γιατί και εγώ ψήνομαι να την αγοράσω και θέλω μια γνώμη από κάποιον που την έχει):bigsmile:Print screen πως θα κάνω απο την στιγμη που αλλάζω source του σηματος.... Μια χαρα δειχνει παντως δεν εχω παράπονο.:big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreaming123 Μάρτιος 16, 2009 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2009 Δεν γίνεται source απο analog se digital μέσω του κουμπιού και δεν μπορώ να ρυθμίσω τα χρώματα δεν ανταποκρίνεται το enter της οθόνης...Υπάρχει κάποια λύση να κάνω κάπως reset? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cupras Μάρτιος 18, 2009 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2009 Εγώ όλους τους χειρισμούς της οθονης μου τους κάνω απο το τηλεκοντρολ της:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.