silencer51 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2008 Καλησπέρα παίδες,σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά της 26άρας LG με το S-IPS panel.Όντας κάτοχος 20άρας SIPS εδώ και 4,5 χρόνια τα ΤΝ μου φαίνονται ψιλοαπαράδεκτα, ειδικά για Photoshop κλπ.Είδα οτι το Πλαίσιο την έριξε απ' τα 919 ευρώ (ήμαρτον) στα 499 και απ' ότι έμαθα σήμερα υπάρχουν 26 οθόνες σε στόκ.Το θέμα ειναι το εξής... Υπάρχουν 2 revisions του μοντέλου: το Rev. 1 κυκλοφορησε μέχρι το Μάιο φέτος και είχε προβληματικό firmware οπου το 'overdrive' feature δημιουργούσε banding και διάφορα άλλα προβλήματα στην εικόνα.Πλέον κυκλοφορεί το Rev. 2 το οποίο έχει διορθώσει όλα αυτά τα προβλήματα.Αναρωτιέμαι ποιο revision έχει το Πλαίσιο... Λογικά για να το σκοτώνουν έτσι το μόνιτορ θα έχουν στοκάρει το 1o revision... :/Υποτίθεται οτι μπορείς να την πάς την οθόνη στην LG για αναβάθμιση αλλα φαντάζομαι στην Ελλάδα δεν θα έχουν ιδέα...Έχει αγοράσει κανείς την συγκεκριμένη οθόνη πρόσφατα να μας πεί τι revision του λαχε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Αύγουστος 25, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2008 θα θελα να ξερω και γω γιατι την κοιταζω για αγορά για τον ξάδερφο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Αύγουστος 25, 2008 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2008 Η δική μου πάντως (βλέπε αντίστοιχο thread), είναι Rev.1 και δεν με χαλάει για 499€. Όταν βρώ χρόνο ίσως την πάω και για αναβάθμιση (αν γίνεται). Link to comment Share on other sites More sharing options...
silencer51 Αύγουστος 26, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2008 Θα πάρω τηλ. αύριο στο σέρβις της LG να ρωτήσω.Αν μου πουν οτι γίνεται, τότε μάλλον θα την χτυπήσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Αύγουστος 26, 2008 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2008 Άμα την αλλάζουν, θα είναι καλή φάση! Αλλά λογικά όλες του Πλαισίου ειναι rev.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Αύγουστος 26, 2008 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2008 εγώ πήγα τις lg στο service στην θεσσαλονίκη για αναβάθμιση firmware και έπρεπε να μαλώσω και να τους στολίσω για να μου το κάνουν. με βγάλαν την ψυχή μέχρι που δεν έφευγα και με είχαν στο περίμενε 3 ώρες για 20 λεπτά και για τις 2 οθόνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
silencer51 Αύγουστος 26, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2008 Αλλα το έκαναν τελικά όμως... Καλό αυτό.Θυμάσαι ποια ειναι η τελευταία έκδοση firmware για την W2600HP; (μπορείς να κοιτάξεις στο service menu της οθόνης) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaiz Αύγουστος 26, 2008 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2008 και γω την χτυπησα απο το plaisio. την περιμενω στο τελος της εβδομαδας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
looperx Αύγουστος 26, 2008 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2008 Αύριο θα την έχω κι εγώ! Για να δούμε τί Revision θα είναι. Αν και διάβασα ότι και το revision 2 έχει κάποια αρνητικά σε σχέση με το 1 :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaiz Αύγουστος 26, 2008 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2008 οτι revision και να ειναι 500 ευρω + 26` + S-IPS δεν εχει, ποσο χαλια μπορει να ειναι που με αυτα τα λεφτα μεχρι χτες επερνες μονο ΤΝ? πιο χαλια απο tn δεν νομιζω παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
looperx Αύγουστος 26, 2008 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2008 Εγώ είμαι σίγουρος από τα reviews που έχω διαβάσει ότι θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Αύγουστος 26, 2008 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2008 αυτην η τη 2408WFP της dell στα 560? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Αύγουστος 28, 2008 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 την πηρα για τον ξαδερφο, αναμενουμε την αφιξη της. Αντε να δω και γω τη διαφορα ΤΝ S-IPS απο πρωτο χερι. :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaiz Οκτώβριος 2, 2008 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 ξαναζωντανευω αυτο το θεμα γιατι το "LG TFT 26" W2600HP-BF από 919 στα 499!!!!" κλειδωθηκε στο 'τι - που - ποσο'. για ποιον λογο αραγε;ηθελα να παρακαλεσω τα παιδια που την πηραν και εκαναν το firmware αν μπορουν να ανεβασουν καμια Photo εδω.μακαρι να μην χρειαζοταν να την στειλω αθηνα και να μεινω χωρις οθονη (χωρις pc στην ουσια) για 1 βδομαδα, κριμα που δεν υπαρχει κανεις εδω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
calcoutis Οκτώβριος 3, 2008 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα.Θα ήθελα να ρωτήσω όποιος έχει την συγκεκριμένη οθόνη αν ξέρει να μου πει το βάθος της(μαζί με την βάση) για να δω αν θα χωράει στο γραφείο μου.Πηγαίνοντας στο επίσημο site είχε μια τιμη(46.3cm αν θυμάμαι καλά)αλλά μου φάνηκε μεγάλη γι'αυτό αν καποιός μπορεί να επιβεβαιώσει το βάθος της θα του ήμουν υπόχρεος αφού από βδομάδα θέλω να την αγοράσω.Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky Οκτώβριος 3, 2008 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 ξαναζωντανευω αυτο το θεμα γιατι το "LG TFT 26" W2600HP-BF από 919 στα 499!!!!" κλειδωθηκε στο 'τι - που - ποσο'. για ποιον λογο αραγε;ηθελα να παρακαλεσω τα παιδια που την πηραν και εκαναν το firmware αν μπορουν να ανεβασουν καμια Photo εδω. μακαρι να μην χρειαζοταν να την στειλω αθηνα και να μεινω χωρις οθονη (χωρις pc στην ουσια) για 1 βδομαδα, κριμα που δεν υπαρχει κανεις εδω.. Δεν νομίζω να φανεί η διαφορά με το να να δείς κάποια photo.Έκανα το update στο firmware και αυτό που βελτιώθηκε ειναι οτι πλέον το μαύρο της , ειναι πιο ομοιόμορφο (μην φανταστείς θαύματα ). Στα χρώματα δεν υπάρχει αλλαγή και δεν είχε πρόβλημα άλλωστε. Γενικά μην περιμένεις τρελλές αλλαγές .Αν σε βγάλει ο δρόμος σου για Αθήνα , πηγαινέ την αλλιώς δεν αξίζει να μείνεις χωρίς οθόνη ουτε μια μέρα IMO Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaiz Οκτώβριος 3, 2008 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 @Husky125σε ευχαριστω φιλε, εξαλου μονο παιχνιδια, ταινιες και ιντερνετ ασχολουμε οποτε δεν προκειτε να την στειλω. μονο αν τυχη να βρεθω αθηνα@calcoutisεχει βαθος 26 cm (μαζι με την βαση) και πλατος 60 cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
calcoutis Οκτώβριος 3, 2008 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 @Husky125@calcoutisεχει βαθος 26 cm (μαζι με την βαση) και πλατος 60 cmΦίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ να είσαι καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 3, 2008 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 Σας έχω μερικές φωτογραφίες της οθόνης.. Οι ΦΩΤΟ την αδικούν πολύ, και μόνο με γυμνό μάτι μπορείτε να καταλάβετε τι βλέπω... Μετά την αναβάθμιση είναι αστέρι....:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
calcoutis Οκτώβριος 7, 2008 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 Σήμερα παρέλαβα την εν λόγω οθόνη και μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος.Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αναγκάστηκα να την σύνδέσω με τον φορητό μου υπολογιστή(γιατί είναι ο μόνος με Dvi-d)αλλά δεν κατάφερα με τίποτα να την βάλω σε ανάλυση 1920χ1200.Όταν έβαζα αυτήν την ανάλυση ενώ ο υπολογιστής μου έλεγε ότι είναι σε ανάλυση 1920χ1200 το μενού της οθόνης έγραφε 1600χ1200 και για να δω όλο το desktop έπρεπε να πάω το mouse τέρμα δεξιά για να μου εμφανιστεί το υπόλοιπο μέρος του.Συνδέοντάς την με D-sub(στον φορητό πάλι)αμέσως μου έκανε αυτόματη ρύθμιση και απεικόνισε σωστά την ανάλυση(1920χ1200).Είναι πρόβλημα της οθόνης ή της κάρτας γραφικών(7900gs)(κάτι μου μυρίζεται με drivers)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.