Chris2004 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2008 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να στήσω ένα Gaming PC για την γυναίκα για να μπορώ επιτέλους να παίξω με την ησυχία μου Προς το παρόν ήδη διαθέτω περισσευούμενα μια 19άρα TFT και Πληκτρολόγιο+ποντίκι. Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ και έχω μείνει πίσω στις εξελίξεις, θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάτι μεταξύ 400-500€ εξαιρώντας αυτά που ήδη έχω. Το PC θα είναι για Gaming άντε για κανα Office. Δεν έχω κολλήματα Intel/Amd, Ati/Nvidia οπότε feel free.
TifoziF1 Αύγουστος 25, 2008 #2 Αύγουστος 25, 2008 Για κοίτα εδώ : http://www.thelab.gr/showthread.php?t=53538 (πιο μεγάλο budget αλλά ΜΕ οθόνη, λειτουργικό, ηχεία, πληκτρολογ/ποντικι)
ea6gka Αύγουστος 26, 2008 #3 Αύγουστος 26, 2008 Δεν έχω κολλήματα Intel/Amd, Ati/Nvidia οπότε feel free. 2 περιπτωσεις , ή χακαρανε το λογαριασμο του ή οντως ο ανθρωπος αλλαζει κανε μια αναζητηση εχει συζητηθει εκτενως το θεμα αυτο
dellman Αύγουστος 26, 2008 #4 Αύγουστος 26, 2008 2 περιπτωσεις , ή χακαρανε το λογαριασμο του ή οντως ο ανθρωπος αλλαζει κανε μια αναζητηση εχει συζητηθει εκτενως το θεμα αυτο ¨Οπως έλεγε και ο Σταλόνε στο Rocky 4 όλλοι αλλάζουν
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.