Jump to content

cpu cooler???

mitro_891416003254

Recommended Posts

Εδώ είμαι και εγώ πάλι... Λοιπόν τα πράγματα τα έχω παραλαβή εδώ και κάτι μέρες και έχω βάλει μονό τα φουρφούρια μέχρι στιγμής και έχω να πω "viva la noctua" Τρελή διαφορά από τους μαμάτους Thermaltake που έχει πάνω το Armor... Το μόνο άσχημο είναι ότι οι SilentX στης πρώτες ώρες που λειτούργησαν έβγαλαν μία ηλίθια μυρωδιά πλαστικού για κάποιες ώρες...

Σήμερα πιστεύω να βρω χρόνο να βάλω πάνω στην TrueBlack μήπως δω και εγώ άσπρη μέρα...:banging::banging::banging:

Όλα είναι στην θέση τους... Χωρίς πολλά λόγια δείτε της φωτογραφίες.:p

noctua NF-B 92mm

noctua.jpg

silentX Ixtrema Pro 120mm

silentX.jpg

Πριν μέσα στο κουτί...

mobo_case.JPG

και έξω από το κουτί...

mobo_intel.jpg

Αρχίζουμε,ότι θα χρειαστούμε...

oliko.jpg

παστούλα???

thermal_paste.jpg

έτοιμο

cpu.jpg

και με φουρφούρι(προσωρινά με έναν παλιό thermaltake)

cpu_fan.jpg

To φουρφούρι...

fan1.jpg

μέσα στο κουτί...

case_inside1.jpg

με flash!

case_inside.jpg

χωρίς φώτα...

blue_fan.jpg

Θερμοκαρασίες???

temp.jpg

Με το cooler της intel είχα idle:68+ και full:75+:rant::rant: Τώρα full άντε να πάει 50-51. *θερμοκρασία δωματίου 28(λιώνω)

πιστευω αν βρεις τροπο να κατεβασεις θερμοκρασια στην καρτα γραφικων

θα πεσει και αλλο

ΥΓ απο μενα μεγεια και να την χαιρεσαι

thnx να σαι καλά... Έχεις τπτ στο μυαλό σου για την κάρτα γραφικών ειναι μια 7600GS από την MSI...Η ψύξη μέχρι στιγμής είναι παθητική.

Γνωμη μου δεν αξιζεις να χαλασεις λεφτα για την 7600... Τσαμπα τα 20-30ε που θα δωσεις για vga cooler. Ελεγα απλως αν ειχες κανα 12ρι ευκαιρο, να το στριμωχνες πουθενα ισα ισα να την δροσιζει λιγο.. Εξαλλου και ετσι να την αφησεις, εφοσον δεν εχεις σκοπο για o/c (και να τη κλοκαρεις σιγα την διαφορα που θα δεις), μια χαρα θα'ναι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.