PetrosD Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2008 Γειά σας παίδες!Έχω ένα τροφοδοτικό OCZ PowerStream 600W και μου παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα.Λοιπόν, στο PC της υπογραφής μου, μόλις πατάω το κουμπί εκκίνησης, κάνει ένα θόρυβο σαν να προσπαθεί να εκκινήσει, αλλά τίποτα.Σε δοκιμή σε ένα παλιό Sempron σε μητρική Albatron με ένα 40άρι δίσκο, όταν πατάω το κουμπί δεν ξεκινάει, αλλά αν το κρατήσω πατημένο για 3-4 δευτερόλεπτα, ξεκινάει. Νομίζω ότι το τροφοδοτικό είναι στα τελευταία του, αλλά είναι κρίμα να το εγκαταλείψω.Ξέρει κανείς ποιός μπορεί (και θέλει) να το επισκευάσει, γιατί σε 2-3 ηλεκτρονικούς που το έχω πάει, δεν ξέρουν (ή δεν θέλουν να ασχοληθούν).Ίσως ο Hipro5 να έχει λίγο χρόνο να ασχοληθεί μαζί του...Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
PetrosD Αύγουστος 25, 2008 Author #3 Αύγουστος 25, 2008 Ναι, με άλλο PSU δουλεύει καλύτερα και από καινούρια.
HotPeanut Αύγουστος 25, 2008 #6 Αύγουστος 25, 2008 Δεν ξέρω αν είναι η πιο σωστή λύση να επισκευασεις το τροφοδοτικό, αν γίνεται βέβαια. Θα σου πρότεινα να αγοράσεις ένα καινούριο.
winters Αύγουστος 25, 2008 #7 Αύγουστος 25, 2008 Παρε ενα τετοιο κ εισαι κομπλε.. Τρομερο psu.. 5 χρονια εγγυησηhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=1076523
PetrosD Αύγουστος 25, 2008 Author #8 Αύγουστος 25, 2008 @honda22Δες εδώ: http://www.cluboc.net/reviews/power/ocz/powerstream600/index.htmΣου πάει η ψυχή να εγκαταλείψεις ένα τέτοιο εργαλείο, ειδικά όταν το έχεις πληρώσει 180 ευρώ; Δεν είναι ότι δεν δουλεύει καθόλου, απλά όταν του ζητάς χαμηλό φορτίο, δουλεύει. Έτσι σκεύτηκα μήπως επισκευάζεται.@WintersΕυχαριστώ, αλλά έχω ήδη ένα 450άρι και δουλεύω τώρα. Σκοπός είναι να φτιάξω και το "καλό".
Chris Valis Αύγουστος 25, 2008 #9 Αύγουστος 25, 2008 Σωστός ο PetrosD, ρε παιδιά αν ξέρατε μερικές φορές πόσο απλά επισκευάζονται αυτά που πετάτε θα παθένατε πλάκα....Αν θέλεις Πέτρο το αναλαμβάνω...
PetrosD Αύγουστος 25, 2008 Author #10 Αύγουστος 25, 2008 Σωστός ο PetrosD, ρε παιδιά αν ξέρατε μερικές φορές πόσο απλά επισκευάζονται αυτά που πετάτε θα παθένατε πλάκα....Αν θέλεις Πέτρο το αναλαμβάνω...Συμφωνώ μαζί σου, δεν πρέπει να πετάμε κάτι πριν σιγουρευτούμε ότι δεν επισκευάζεται απλά.EDIT: Χάρισαν στον αδελφό μου μια χαλασμένη μητρική. Δεν λειτουργούσε. Ε, της άλλαξε κάτι πυκνωτάκια και τώρα λειτουργει!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.