Jump to content

Ποιο προγραμμα? :(

peter89

Recommended Posts

αναζητω καποιο προγραμμα που να μου βρησκει τους τιτλους των mp3 που εχω στο pc... εχω ψαξει αρκετα αλλα δεν βρηκα κατι καλο, καμοια ιδεα?

Εννοείται και γίνεται! Εδώ υπάρχουν υπηρεσίες που αναγνωρίζουν ένα ηχογραφημένο τραγούδι!

To foobar έχει ένα extension που κάνει αυτό που λες... μόνο που εμένα δεν έχει δουλέψει ποτέ!! Μου βγάζει άσχετα αποτελέσματα...

Δες τις ιδέες που σου είπαν τα παιδιά για τα tags και ρίξε και μια ματιά στο καταπληκτικό για εμέ Tunatic.

Βάζεις να παίζουν τα τραγούδια (ακόμα και ηχογραφήσεις από το κινητό) και το πρόγραμμα θα στα αναγνωρίσει (τις περισσότερες φορές).

Έχω βρει πάρα πολλά δικά μου και για φίλους.

Τέλος άλλαξε τον τίτλο σε κάτι σχετικό με την απορία σου. Από τύχη άνοιξα το thread.

Χωρίς να γνωρίζω το tunatic, έχω την εντύπωση ότι το WinAmp είναι εδώ και χρόνια "ο ορισμός" του mp3 player και εκπλήσσομαι που δεν το γνωρίζετε/χρησιμοποιείτε! Σα να μου λέτε "δεν ξέρω τι είναι το Word" ένα πράμα!

To WinAmp, ειδικά μετά την προσθήκη της εύρεσης μεταδεδομένων είναι απλά το τέλειο πρόγραμμα.

www.winamp.com (προτείνω την πιό απλή έκδοση)

το winamp σταματησα να το χρησιμοποιω εδω και ενα χρονο περιπου. δεν μπορουσα να δουλεψω καθολου....

τωρα βεβαια δεν ξερω αν εχει αλλαξει!!!!

τι εννοείς "δεν μπορουσα να δουλεψω καθολου"... είναι μικρό - 5 πόντους μόνο με πάχος όσο το header ενός παραθύρου (εκτός κι αν βάλεις κανένα άβολο skin ή ανοίξεις φαρδιά πλατιά όλα τα components), ελαφρύ (εκτός αν το φορτώσεις με 1002 plug-ins), μουράτο (προσωπικά το προτειμώ με το winAmp Modern skin) και προσεγμένο μέχρι το τελευταίο pixel. Τι άλλο να ζητήσει κανείς.... Και skins για όλα τα γούστα.

BTW, για επεξεργασία μεταδεδομένων σε MP3 προτείνω το TagScanner (http://www.xdlab.ru/en/index.htm). Λίγο πρωτότυπο interface αλλά αν του πάρεις τον αέρα κάνει παπάδες. Έχει και λήψη μεταδεδομένων απο web αλλά απευθύνεται κυρίως για αυτόυς που βάζουν το CD όλο μέσα για να το κάνουν mp3 ή έχουν πολλά MP3 και θέλουν να κάνουν μαζικά rename ή πέρασμα μετεδεδομένων.

Έχουμε ξεφύγει από το θέμα αλλά κι εγώ foobar χρησιμοποιώ εδώ και σχεδόν ένα χρόνο.

Αν πάντως το tynalyzer (για analyze τραγουδιών ώστε να αναγνωρίζονται από το tunatic) υπήρχε και για windows και όχι για mac-os μόνο τότε θα είχε αισθητά μεγαλύτερη βάση πιστεύω.

τι εννοείς "δεν μπορουσα να δουλεψω καθολου"... είναι μικρό - 5 πόντους μόνο με πάχος όσο το header ενός παραθύρου (εκτός κι αν βάλεις κανένα άβολο skin ή ανοίξεις φαρδιά πλατιά όλα τα components), ελαφρύ (εκτός αν το φορτώσεις με 1002 plug-ins), μουράτο (προσωπικά το προτειμώ με το winAmp Modern skin) και προσεγμένο μέχρι το τελευταίο pixel. Τι άλλο να ζητήσει κανείς.... Και skins για όλα τα γούστα.

BTW, για επεξεργασία μεταδεδομένων σε MP3 προτείνω το TagScanner (http://www.xdlab.ru/en/index.htm). Λίγο πρωτότυπο interface αλλά αν του πάρεις τον αέρα κάνει παπάδες. Έχει και λήψη μεταδεδομένων απο web αλλά απευθύνεται κυρίως για αυτόυς που βάζουν το CD όλο μέσα για να το κάνουν mp3 ή έχουν πολλά MP3 και θέλουν να κάνουν μαζικά rename ή πέρασμα μετεδεδομένων.

θα το ξανα βαλω και θα βαλω και τα προσθετα που μου ειπες.......... ετσι απο περιεργεια

Η τελευταία έκδοση που θα βρεις στο WinAmp.com έχει στο default ένα σχετικά απλωμένο skin που απευθύνεται περισσότερο σε αρχάριο χρήστη. Αν πας στα skins, θα βρεις το WinAmp Modern το οποίο δίνει μεγαλύτερη ευχέρια στο να τακτοποιήσεις τα επιμέρους τμήματα (player, play list, equalizer, κτλ). Πρακτικά θές μόνο τον player και την playlist την οποία περιστασιάκα ανοίγεις (όπως και το equalizer). O player, με double click γίνεται ένα πολύ μικρό ribbon που το παρκάρεις σε μια γωνία και τελείωσες.

Στο site του winAmp θα βρεις άπειρα skins. Στις γραμμές του WinAmp Modern προτείνω το WinAmpMP11 το οποίο μαζεμένο είναι άκομη ποιο μικρό! Και ενοείται ότι το winAmp παίζει ότι είδος format κυκλοφορεί. Τελευταία το έχουν φορτώσει και με video player, browser, CD Burner, MP3 converter, κτλ., αλλά με custom install μπορείς να κόψεις ότι δε θες.

Ασχέτως του αν βρεις την Pro έκδοση, αν θες απλά player προτείμησε την τελειώς απλή.

Η τελευταία έκδοση που θα βρεις στο WinAmp.com έχει στο default ένα σχετικά απλωμένο skin που απευθύνεται περισσότερο σε αρχάριο χρήστη. Αν πας στα skins, θα βρεις το WinAmp Modern το οποίο δίνει μεγαλύτερη ευχέρια στο να τακτοποιήσεις τα επιμέρους τμήματα (player, play list, equalizer, κτλ). Πρακτικά θές μόνο τον player και την playlist την οποία περιστασιάκα ανοίγεις (όπως και το equalizer). O player, με double click γίνεται ένα πολύ μικρό ribbon που το παρκάρεις σε μια γωνία και τελείωσες.

Στο site του winAmp θα βρεις άπειρα skins. Στις γραμμές του WinAmp Modern προτείνω το WinAmpMP11 το οποίο μαζεμένο είναι άκομη ποιο μικρό! Και ενοείται ότι το winAmp παίζει ότι είδος format κυκλοφορεί. Τελευταία το έχουν φορτώσει και με video player, browser, CD Burner, MP3 converter, κτλ., αλλά με custom install μπορείς να κόψεις ότι δε θες.

Ασχέτως του αν βρεις την Pro έκδοση, αν θες απλά player προτείμησε την τελειώς απλή.

ok thanxs...... αν εχω αποριες ξανα ρωταω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.