Jump to content

Asus striker 2 Ext και ρεύματα....

r0y4ax

Recommended Posts

Αν έχει κάποιος την παραπάνω μητρική και ξέρει default ρευματα για τον Ε8500(νομίζω αρκετοί) αν μπορεί να μου τα πεί...

Exω Vcore 1.225(E8500)

DRAM 1.80

pll-1.55

Vtt-1.20

NB-1.34

SB-1.50 με disable τα cpuid maxval, Enhanced c1e, Virtualizasion Intel speedstep και cist..

Με bios το 0701 sto 0901(πρίν με το 0701 δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα) μου έδιχνε λάθος .."λογικά" λάθος θερμοκρασίες αφού idle έδεινε 50 ενώ τώρα 30....το idle σε load είναι +5 με 6 οπότε νομίζω είμαι καλά....

Ενώ περνάω κανονικά το prime με 2+ ώρες χωρίς λάθοι και καλές θερμοκρασίες.. το πρόβλημα που έχω είναι οτι κολλάει στα games cod4, crysis,Company of Heroes μέχρι και στο παλιο KKND και μετά απο ώρα... σκέφτηκα τα ρεύματα αλλά δεν κολλάει στο prime που δουλευει 100% επι 2ωρου..η GPU έχει 56 idle 61-63 load.. ώρες να μήνει ανοιχτό το pc δεν κολλάει...άρα κάτι άλλο είναι...

χελπ ?

Όπως το περιγράφεις δεν φαίνεται για πρόβλημα του επεξεργαστή με τα ρεύματα αλλά της κάρτας γραφικών. Κατέβασε τους τελευταίους drivers και εγκατέστησε και το τελευταίο directx.

+1 :T: , vga δείχνεις και όχι cpu ;)

• 4 weeks later...

Το πρόβλημα δεν λύθηκε....

Εκανα format,Update to Dx,update το physic, αντί του 177.41 έβαλα 177,35 drivers τίποτα.Το prime βγαίνει κανονικά τα games κολλάνε όλο το pc σε vista αλλά στα XP ξεκολλάει μετά απο 3-4sec...To lagometer στα games δείχνει οτι χτυπάμε κόκκινα..... μόνο τις μνήμες δεν ετρεξα memtest...

Μυριζομαι προβλημα στην καρτουλα...τρεξε ενα 3d mark μερικες φορες και δανεισου απο καπου μια καρτα γραφικων(λογικα θα εχεις μια πιο παλια αν εχεις το συστημα της υπογραφης σου) και κοιτα αν ακομα κολλανε!!Αν και εκει κολλανε τοτε δες τις μνημες που λογικα αυτες θα ειναι αν δεν ειναι η καρτα!!!!

Το ίδιο έπαθα και με την 8800GTS μάλλον είναι οι μνήμες...

Exω προσέξει τα εξείς.. όταν την κάνω OC την κάρτα πχ στα 650 και ο CPU στοκ το βγάζει το 3dmark, αν βάλω τον cpu στα 4200 και default την κάρτα πάλει βγάζω το 3dmark, αλλα αν στα 4200 ανεβάσω και την κάρτα πάλι στα 650 τότε κολλάνε τα πάντα...

άβισος η ψυχή της strike , έλεγξε με το memtest τις μνήμες αν και μάλλον κάτι γίνετε με τα ρεύματα της Strike , ρώτα κάποιον που έχει ίδια mobo με εσένα να σου πει που δουλεύει τις τάσεις της , μην την αφήνεις στα auto τα ρεύματά της.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.