Jump to content

σύνδεση internet ΟFF-ON

Vagelis2000

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχω σύνδεση DSL με modem-royter

όποτε ανοίγω τον υπολογιστή δεν φαίνεται πουθενά (εικονίδιο) που να μου δείχνει ότι ειμαι συνδεδεμενος.

θέλω να μπορώ να συνδέομαι και να αποσυνδέομαι μανουαλ.Γίνεται?

Ναι, αν μπεις μέσα στο router και απενεργοποιήσεις την αυτόματη σύνδεση. Αλλιώς, κλείνε το router

Έχω την εντύπωση ότι επιλέγεις λειτουργία Bridge απο το router και μετά κάνεις δημιουργία νέας σύνδεσης απο windows.

Απο περιέργια, γιατί να το κάνεις αυτό?

Για να μην είναι μόνιμα στον αέρα ίσως.... (same here)

:clap:Για να κατεβάζω απο free rapidshare που θέλει να περάσει 1 ώρα απο κάθε κατέβασμα 100 mb ή θα πρέπει να κλείνει για λίγα sec η σύνδεση:jump1:

Ναι, αν μπεις μέσα στο router και απενεργοποιήσεις την αυτόματη σύνδεση. Αλλιώς, κλείνε το router

Το ρουτερ πως κλείνει? Δεν έχει διακόπτη.

Αν το βγάλω απο την πρίζα, θέλει ξανά setup:hehe:

Στο μενού λειτουργίας του router έχει σίγουρα επιλογή για επανεκκίνηση.

Γιατί δεν αγοράζεις ένα premium account, π.χ.24euro για 3μήνες;;;;

Η λύση για το paypal λέγεται Attica bank giftcard visa.

http://www.atticabank.gr/index.asp?a_id=314

Στο μενου του ρουτερ σου θα εχει καπου επιλογη always on ή dial on demand.

Αν ειναι το πρωτο το απενεργοποιεις, το δευτερο το ενεργοποιεις.

Γιατί δεν αγοράζεις ένα premium account, π.χ.24euro για 3μήνες;;;;

Για κάν'το πιο λιανά αυτό... Τι ακριβώς είναι?

Για rapidshare εννοει, μπορεις να βγαλεις με προπληρωμενη καρτα απο τραπεζα, δεν χρειαζεται κανονικη πιστωτικη.

Δες τα σχετικα + και το κοστος αναλογα με την διαρκεια συνδρομης στην αντιστοιχη σελιδα.

βασικα μπορεις να βγαζεις απλα το καλωδιο του τηλεφωνου!

Ναι αλλά ο ROUTER πάλι θα θέλει SETUP μετά

Επίσης κάτι που με απασχολεί

επειδή είναι στην κρεβατοκαμ δεν θέλω να εκπέμπει συνέχεια ακτινοβολία όταν δεν έχω ανοικτούς υπολογιστές..

Υπάρχει κανένας τρόπος να το κλείνω ή να μην εκπέμπει όταν δουλέυει μόνο με το καλωδιομένο PC?

Ναι αλλά ο ROUTER πάλι θα θέλει SETUP μετά

Επίσης κάτι που με απασχολεί

επειδή είναι στην κρεβατοκαμ δεν θέλω να εκπέμπει συνέχεια ακτινοβολία όταν δεν έχω ανοικτούς υπολογιστές..

Υπάρχει κανένας τρόπος να το κλείνω ή να μην εκπέμπει όταν δουλέυει μόνο με το καλωδιομένο PC?

αποκλειεται

Επίσης κάτι που με απασχολεί επειδή είναι στην κρεβατοκαμ δεν θέλω να εκπέμπει συνέχεια ακτινοβολία όταν δεν έχω ανοικτούς υπολογιστές..

Αφενώς μέσα στο setup του θα έχει επιλογή ενε/απενεργοποίησης του ασύρματου, αφετέρου

δεν εκπέμπει ακτινοβολία το router όσο δεν υπάρχει κανένας υπολογιστής συνδεδεμένος ασύρματα πάνω του.

Αφενώς μέσα στο setup του θα έχει επιλογή ενε/απενεργοποίησης του ασύρματου, αφετέρου

δεν εκπέμπει ακτινοβολία το router όσο δεν υπάρχει κανένας υπολογιστής συνδεδεμένος ασύρματα πάνω του.

εδώ μάλλον έχεις λάθος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.