Jump to content

Αγορά υδρόψυξης

gregorisvas

Recommended Posts

Καλησπέρα.Είμαι στη φάση αγοράς εξαρτημάτων για DIY υδρόψυξη,μια και απ' την Thermaltake BigWater 745 που είχα πέρσυ δεν έμεινα εντελώς ικανοποιημένος.Τέλοσπάντων.Ψάχνω για κάτι καλό και αποδοτικό για να ψύξω κάθε ζεστό σημείο του συστήματος της υπογραφής μου..Απο cpu και κάρτες γραφικών μέχρι nb και sb (τα nv ψήνονται τα άτιμα..) Μπορείτε να μου προτείνετε (καθώς είμαι άσχετος) κάποια καλά blocks,αντλίες,ψυγεία και γενικά ό,τι χρειάζομαι να φτιάξω κάτι αρκετά καλό χωρίς να περάσω τα 350-400€? :)

για να ψύξεις όπως λες όλα θα χρειαστείς μεγαλύτερο κουτί γιατί εκεί μέσα δύσκολα μπαίνουν πάνω από 2 ψυγεία και το ένα σίγουρα θα είναι εξωτερικό

επομένως πάρε ένα μεγαλύτερο κουτί πρώτα του στιλ cosmos S και μετά βαλέ ένα καλό w/c

ps. για full mobo w/c να υπολογίζεις κοντά στα 500ευρο για w/c

Mε 350 ενα καλό.. δεν γίνεται... 450-500 όπως λέει και ο μαστερ απο πάνω έχει δίκαιο.. έχω περίπου μισό μήνα WC και όντος τόσα θέλεις.

Τα 2 καλύτερα αυτή την στιγμή στην αγορά είναι

EK Waterblocks CPU Waterblock Supreme - Plexi

D-TEK FZ-CP2 Fuzion V2 CPU Waterblock

Black Ice GTX360(3πλό) ή ThermoChill Radiator PA 120.3

Αντλία Swiftech Αντλία MCP655 κάνει για πολλά.. και αρκετοί χρήστες την έχουν εδώ.

XSPC bay Reservoir (για μένα πολύ καλό) ή EK Waterblocks Reservoir

ρακόρ λάστιχα σφυχτίρες και απιονισμένο νεράκι....

Αυτά μου είπαν, αυτά δοκίμασα και είμαι μια χαρα..:D

ps To κουτάκι μας αν και μεγάλο, είναι πολύ μπελαλίδικο...εμένα μου εβγαλε την ψυχή για να βάλω την υδρόψυξη.

τα χερια σου γενικα πιανουν?

γιατι αν δεν εισαι τοσο καλος ειναι πολυ πιθανον ειτε να κανεις ζημια ειτε να μη το στησεις σωστα.

επισης ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα χρειαστεις πολλες πατεντες για να στηριξεις στο κουτι αντλιες,τανκ,ψυγεια κτλ κτλ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.