v.djay! Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2008 Αγοράζετε ακόμα βινύλια?Αν ναί,προτιμάτε μοναστηράκι η ιντερνετ?Και αν προτιμάτε ιντερνετ,εμπιστεύεστε ebay/amazon η search στο google και όποιο κάτσει,αρκεί να χει paypal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Αύγουστος 24, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2008 Όντως παίδες αν ξέρει κάποιος κανά καλό e-shop ή κανά καλό κατάστημα ας βοηθήσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Αύγουστος 24, 2008 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2008 υπαρχουν αρκετα μαγαζια που πουλανε ακομα. Θεσσαλονικη ξερω τουλαχιστον 4-5 και σε κανονικες τιμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.djay! Αύγουστος 24, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2008 Mίληστε με ονόματα και λινκς χριστιανοί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Αύγουστος 24, 2008 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2008 ebay FTW!!!Αν εχεις υπομονη,αργα ή γρηγορα θα εμφανιστει κι αυτο που εψαχνες χρονια ολοκληρα και δεν το εβρισκες πουθεναΠολυ μεγαλη ποικιλια λοιπον,πολυ καλες τιμες και ευκολη αναζητηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Αύγουστος 24, 2008 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2008 Αν εχεις υπομονη,αργα ή γρηγορα θα εμφανιστει κι αυτο που εψαχνες χρονια ολοκληρα και δεν το εβρισκες πουθενα FF.C - Σκληροί Καιροί. Εκδόθηκε το 1992 σε 500~600 αντίτυπα, μόνο σε βινύλιο. Αν το πετύχεις ποτέ, σφύρα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.djay! Αύγουστος 24, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2008 Εμμ...τους καλλιτεχνες που ψάχνω τους ξέρουν οι μανάδες τους...:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Αύγουστος 25, 2008 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2008 Εχω 850 κομάτια περίπου σε πολύ καλή κατάσταση πες μου τίτλο και βλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Αύγουστος 25, 2008 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2008 Εχω 850 κομάτια περίπου σε πολύ καλή κατάσταση πες μου τίτλο και βλέπουμε. Τι "ρεπερτοριο" ? Μπορει να εχεις κατι ενδιαφερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Αύγουστος 25, 2008 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2008 Τι "ρεπερτοριο" ? Μπορει να εχεις κατι ενδιαφερων Πες μου τίτλους, ερμηνευτή, συνθέτη και θα σου πώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.djay! Αύγουστος 25, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2008 Έχεις κέλτικη?(enya) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Αύγουστος 25, 2008 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2008 επειδη με ενδιαφερει αμεσα το θεμα..και οι τιμες που παιζουν στα 4-5-6 μαγαζια στην θεσσαλονικη δεν ειναι παντα λογικες...πειτε καμια λεπτομερεια για την παραγελεια απο ebay ...στελνουν στην ελλας?ερχεσαι σε επικοινωνια με τον πωλητη..?κανενας δοκιμασμενος/΄'η καποιο μαγαζι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Αύγουστος 25, 2008 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2008 Ξεκινα με ενα λογαριασμο paypal(αν δεν εχεις ηδη) και μετα ψαχνεις στη μηχανη του ebay αυτο που θες.Οι τιμες ξεκινανε απο πολυ χαμηλα συνηθως(εχω κερδισει CDαρες με 0.01GBP γιατι δεν ενδιαφερθηκε κανεις αλλος)Προσωπικα,παρακολουθω αυτα που με ενδιαφερουν και λιγο πριν τη ληξη της δημοπρασιας,αν η τιμη ειναι σε λογικα πλαισια μπαινω και τα "χτυπαω".Θελει λιγο προσοχη στο αν στελνει ο πωλητης Ελλαδα και τι χρεωνει για P&P(εξοδα αποστολης και συσκευασιας) γιατι καποιοι βαζουν μικρη τιμη στο αντικειμενο και ζητανε υπερογκα μεταφορικα.Σε συμφερει να κανεις μεγαλες παραγγελιες απο τον ιδιο πωλητη για να μειωθουν τα μεταφορικαΜην ξεχασεις να ελεγξεις το feedback του πωλητη και τι σκορ εχει γιατι κυκλοφορουν και απατεωνες.ΠροειδοποιησηΕιναι ακρως εθιστικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Αύγουστος 25, 2008 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2008 Έχεις κέλτικη?(enya)¨Όχι η συλλογή άρχισε το 1972 και τελείωσε το 1989 περίπου κέλτικη μουσική δέν έχω σε βινύλιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Αύγουστος 26, 2008 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2008 Ειναι ενα υπογειο στην θεσσαλονικη καπου κοντα στην Ναυαρινου. Εχει διαφορα εκει. Τωρα δεν θυμαμαι ονομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Αύγουστος 27, 2008 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2008 cptkoulis φχαριστω μορτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Αύγουστος 29, 2008 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 Everybody say VINYL +άλλες 2 κούτες προσωπική συλλογή! έμαθα πως στην αθηνα υπάρχει ένα μαγαζί ενονοματι update records που πουλάει βινύλιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 5, 2008 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2008 http://www.updaterecords.gr/ Aλλά από ότι φαίνεται dance-οειδή έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 5, 2008 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2008 rhythm forevah.η κλασικα ebay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Habeat Μάϊος 27, 2011 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 καλησπερα,παρακατω ειναι το link με τη συλλογη των βινυλιων μας στο discogsHabeat - Buy at Discogs Marketplaceδιαθετουμε διαφορα ειδη μουσικης!επισης μπορειτε να συνδεθειτε μαζι μας μεσω facebook για συνεχεις ενημερωσειςLog in | FacebookHabeat Records : )mail επικοινωνιας : habeatrecords@live.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.