dexter20csgr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2008 Καλησπέρα σε όλους.Πρόσφατα αγόρασα την ψηφιακή φωτογραφική Kodak M763 και δεν έχω κανένα παράπονο μέχρι στιγμής...Το θέμα είναι ότι αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα...Συνδέοντας την φωτογραφική στον υπολογιστή μέσω του καλωδίου USB, δεν μου εμφανίζει κάποια συντόμευση στο "Ο υπολογιστής μου"...Κοινώς ο μόνος τρόπος να περάσω τις φωτογραφίες είναι μέσω του συνοδευτικού software Kodak Easyshare...Και ρωτάω τώρα εγώ...Αν θελήσω δηλαδή να τις περάσω σε έναν υπολογιστή χωρίς το προαναφερθέν πρόγραμμα δεν γίνεται?Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν μου εμφανίζει συντόμευση στο "Ο υπολογιστής μου" συνδέοντας την ψηφιακή?Μήπως πρέπει να απεγκαταστήσω το software? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexter20csgr Αύγουστος 26, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2008 Τελικά έπρεπε να απεγκαταστήσω το Kodak Easyshare Software , και συνδέοντας τη μηχανή εμφανίζεται σαν αφαιρούμενος δίσκος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.