Jump to content

Αντοχή στο χρόνο ενός Corsair 620W.

Fandom

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ποιά θα ήταν η εκτίμηση σας για την αντοχή στο χρόνο (απο άποψη αναβάθμισης) ενός νέου Corsair 620W HX παιδία; Χωρίς να έχουμε OC ή SLI. Θα σηκώνει άνετα μηχανήματα σε 1-2 χρόνια, απο άποψη επεξεργαστών/κ.γραφικών;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μου φαίνεται λίγο μικρό σε μέγεθος και βάρος το συγκεκριμένο τροφοδοτικό, φαντάζομαι πρέπει να είναι ιδιαίτερα 'ποιτικό' το εσωτερικό..

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μου φαίνεται λίγο μικρό σε μέγεθος και βάρος το συγκεκριμένο τροφοδοτικό, φαντάζομαι πρέπει να είναι ιδιαίτερα 'ποιτικό' το εσωτερικό..

Nαι,είναι απ' τα καλύτερα στην κατηγορία του!! :smoke:

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=21

Overclocked 8500@4100, 2x2 ram, 5xhdd, d5, overclocked 8800gt, 5 12-άρηδες 3 92-άρηδες και είναι βράχος και αθόρυβο. Δοκιμασμένο και σε ακραίες συνθήκες benching. Πάρτο :D

Εγώ το έχω 2 μήνες οπότε για αξιοπιστία δεν μπορώ να σου πω. Πάντως, ο λόγος που το πήρα ήταν γιατί ήθελα ένα τροφοδοτικό που να αντέξει στις επόμενες αναβαθμίσεις μου, διατηρώντας τον θόρυβο στο μικρότερο δυνατό σημείο. Και είναι πράγματι αθόρυβο, δεν θυμάμαι να έχω δει reading του με πάνω από 860rpms στο φουρφούρι...:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.