Fandom Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2008 Καλησπέρα παιδιά,εδώ και κάμποσο καιρό έχω ένα συστηματάκι που δουλεύει απρόσκοπτα, τουσ τελευταίους μήνες όμως για να ξεκινήσει θέλει περισσότερα απο ένα πατήματα το κουμπί power. Ένας φίλος μου είπε οτι μάλλον πρόκειται για τροφοδοτικό που 'τα φτύνει' γιαυτό και προχώρησα σε αγορά νέου, όμως.. το πρόβλημα εξακολουθεί.Άρα δεν φταίει το τροφοδοτικό. Καμιά ιδέα;
schumifer Αύγουστος 24, 2008 #4 Αύγουστος 24, 2008 Όταν πατάτε το κουμπί ανταποκρίνεται έστω και για ελάχιστα το σύστημα?
Fandom Αύγουστος 24, 2008 Author #5 Αύγουστος 24, 2008 Ίσως φταίει το κουμπί, αλλά πραγματικά κάτι τέτοιο δεν το περίμενα.Οχι, δεν εχω παρατηρήσει να ανταποκρίνεται το σύστημα στα πατήματα, όταν δεν ξεκινάει.
daemon13 Αύγουστος 24, 2008 #6 Αύγουστος 24, 2008 βραχυκύκλωσε μόνος σου τa power on pins που είναι πάνω στην μητρική,για να καταλάβεις αν φταίει το κουμπί
ChSin7 Αύγουστος 25, 2008 #7 Αύγουστος 25, 2008 Άλλαξε θέση στα βυσματάκια reset και poweron πάνω στην μητρική έτσι ώστε να ξεκινά πατώντας το reset. Συνεχίζει και με το reset να θέλει 2-3 πατήματα ? Αν ναι τότε μάλλον δεν έχει το κουμπί το πρόβλημα αλλά η μητρική.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.