Jump to content

η οθόνη μου τρεμοπαίζει :S

DeaDWiZ

Recommended Posts

συνήθως φταίει το καλώδιο σύνδεσης της οθόνης. Για δες αν πατάει καλά και πές μας λεπτομέρειες για την οθόνη σου και την κάρτα γραφικών.

Επίσης που τρεμοπαίζει? Συνέχεια ή μόνο σε κάποιο παιχνίδι?

Το καλώδιο είναι καλά.. έχω μια 20ρα ασους.. Κάρτα γραφικών δεν θυμάμαι επειδή είναι λίγο παλιός ο υπολογιστής..

Τρεμοπαίζει παντού αλλά φαίνεται μόνο αν κοιτάξω από πάρα πολύ κοντά..

Το έχω ξαναδεί σε Asus wide αυτό, έχεις κάποια μαγνητική συσκευή, ηχεία κλπ;

Κανονικά δεν θα έπρεπε να την πειράζει, αλλά όλα τα έχω ακούσει πια.

χουμ χουμ...ups εχεις?το καλωδιο του ρευματος παταει καλα?στην ιδια διακλαδωση (πολυμπριζο) τι αλλες συσκευες εχεις?

(μπας και γυρισες κανα διακοπτακι απο την θεση "non flicker" στην θεση "flicker"?)

(θασκαγα αμα δεν τολεγα)

Παρασκευή 22 του μήνα το pc εξεράγει και τώρα τρεμοπαίζει η οθόνη; Σου άλλαξε το τροφοδοτικό το E-shop Σαββατιάτικα; Με τι τροφοδοτικό είσαι τώρα;

κάτσε ρε θείο.. πολύ καχύποπτος είσαι :p Τόσες μέρες που σου έλεγε για την έκρηξη από που σου έγραφε? :p

Και εγώ το πάθαινα αυτό παλιότερα. Έσφιξα τις βίδες το γραφείου. Για τσέκαρέτο. :p

Εχεις και εσύ το κακό συνήθειο να κουνάς τα πόδια σου ? :p

chosen είμαι σε άλλο pc..επίσης δεν νομίζω να έχει σχέση το τροφοδοτικό σε αυτό το topic..σωστά;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.