kallileo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2008 Σταθερος με Vista και ενα laptop με Vista και XP.Κάθε φορά που προσπαθώ να μπω στους φακέλους που μοιράζονται απο τα Vista μου ζηταει το username και password. Έχω κλείσει βέβαια το password sharing και εχω δοκιμάσει ένα σωρό παπαριές απο το Ίντερνετ. Έχω δοκιμάσει να βάλω και permissions αλλά τίποτες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Αύγουστος 24, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2008 το πρόβλημα είναι vista σε vista ή vista σε xpμήπως έχεις λογαριασμούς χρηστών? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 24, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2008 Δεν ειναι ακριβως προβλημα...ειναι ιδιαιτεροτητα των Vista.To θεμα δημιουργειται οταν παω να μπω απο xp σε vista και απο vista σε vista. Δεν υπαρχει βεβαιως προβλημα οταν μπαινεις απο vista σε xp.Απο οσο ειδα η λυση ειναι να φτιάξεις ιδιους χρηστες και στους δυο υπολογιστες με ιδια passwords. Το θέμα είναι οτι δεν θέλω να εχω password στους χρήστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Αύγουστος 24, 2008 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2008 δυστηχώς αν έχεις χρήστες θα το υποστείς. αν τους σβήσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. είναι απλά θέμα ασφάλειας των λειτουργικών. νομίζω όμως ότι υπάρχει αποθήκευση password αλλά δεν θυμάμαι το πως. αν θέλεις θα το δω μέσα στις επόμενες μέρες και θα σου στείλω pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Αύγουστος 24, 2008 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2008 Δεν ειναι ακριβως προβλημα...ειναι ιδιαιτεροτητα των Vista.To θεμα δημιουργειται οταν παω να μπω απο xp σε vista και απο vista σε vista. Δεν υπαρχει βεβαιως προβλημα οταν μπαινεις απο vista σε xp.Απο οσο ειδα η λυση ειναι να φτιάξεις ιδιους χρηστες και στους δυο υπολογιστες με ιδια passwords. Το θέμα είναι οτι δεν θέλω να εχω password στους χρήστες.Επιβάλλεται λόγω ασφάλειας να έχεις passwords στους χρήστες.Αν δεν θες να έχεις passwords για να μην χρειάζεται να πληκτρολογείς κάθε φορά κωδικό στην εκκίνηση, πάτα winkey + r , γράψε control userpasswords2 και ξετίκαρε την αντίστοιχη επιλογή.Ο κωδικός είναι must! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daemon13 Αύγουστος 24, 2008 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2008 αυτό το έχεισ δει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 25, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2008 Μαλλον θα βαλω σε ολους τους χρηστες passwords και απλα θα τα βαλω να κανει autologon οπως λετε.Δεν μπορει να γινει κατι αλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.