Jump to content

Αναβαθμιση! Suggestions Please :)

giorgos94

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σε ολους!

Εχω δημιουργησει ενα πακετακι στο you με το παρακατω συστημα ωστε να αναβαθμησω

αυτο που εχω τωρα.

Οι διαφορες με τον υπολογιστη που εχω τωρα θα ειναι σιγουρα εως και 20 φορες καλυτερο

απλα θελω την γνωμη σας αν αυτο το συστημα θα μπορει να ανταπεξελθει ευκολα

στα vista μαζι και με πολυ καλο gaming οπως crysis, cod4 και αλλα.

*Οχι απαραιτητα σε High quality και 1280x1024 με εξαιρετικα fps*...

Απλα αν ειναι ενα αξιολογο συστημα ωστε να μπορω ευκολα να παιζω τα τελευταια παιχνιδια

χωρις προβλημα.

Ευχαριστω,

Γιωργος

post-8996-1416073617,0737_thumb.jpg

H 8600 δεν είναι και ότι καλύτερο.

Βλέπω διπλασιάστηκε το budget ε? (Σε σχέση με το προηγούμενο θέμα σου)

Πόσα θα σου κόψει τώρα?

Δεν ξερω ακριβως φιλε μου ακριβως αλλα αν πουμε οτι συνολο αυτα εχουν περιπου 600 ευρω τοτε θα παει περιπου 500... ενα 15-20%...

*Σε εκανα add στο Msn(taurus94@windowslive.com).

Λοιπον, εχω βρει απτο υοθ και μια 8600 ολοιδια απλα η ram της ειναι 1gb DDR2 ενω αυτη που εχω στο πακετο ηδη ειναι στα 512 DDR3... Νηπως αξιζει να παρω την αλλη?

Η 8600 δεν πρόκειται να σε πάει ...πουθενά. Προσπάθησε για 8800GT ή καλύτερα ΑΤΙ4850. Δες κι εδώ για να καταλάβεις πως παίζουν οι κατηγορίες επιδόσεων. Με 512 VGA ram είσαι οκ - όχι 1GB - δεν θα κερδίσεις απολύτως τίποτα.

Πως σας φενεται αυτο εδω το συστημα?

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ INTEL CORE2 DUO E8200 2.66GHZ

ΜΗΤΡΙΚΗ GIGABYTE P35-DS3L 775 P35 FSB 1333

ΜΝΗΜΗ KINGSTON HYPER X DDRII 2G 800MHZ

ΜΝΗΜΗ KINGSTON HYPER X DDRII 1G 800MHZ

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ NVIDIA 9600GT GALAXY 512MB DDR3 256BIT VO

Chieftec*500W 24pin

Κουτι Chieftec*Giga GH-01BW-OP Black

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ 3.5'' WD SATA II 320GB 7200 16MB WD3200AAKS

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ 3.5'' WD SATA II 320GB 7200 16MB WD3200AAKS

UPS ACCUPOWER LINE INTER 600VA

Εχω βρει και ενα κουτι το οποιο ειναι περιπου στα 30 ευρω και περιλαμβανει και ενα

τροφοδοτικο 450βατ. Αυτο το τροφοδοτικο θα το σηκωσει αυτο το συστημα; Αν ναι

μηπως παρω αυτο ωστε να μειωσω περιπου 70-80 ευρω...

Ευχαριστω

ΜΗΝ βαλεις ups...και αντι για 2 Χ320 βαλε εναν 640ρη δισκο

μια 4850 και ενα λιγο καλυτερο ττροφοδοτικο

επισης 2Χ2gb ραμ καλυτερα

να σου πω ομως... 4gb ram τα vista και τα xp δεν την χρησιμοποιουνε.. Χρειαζεται να εχεις 64bit λειτουργιο για να την αξιοποιησεις... Αρα.. ποιος ο λογος για 4gb ram?

+ 640 δισκος ειναι πολυ μεγαλος και θα αργει πολυ γιαυτο και επελεξα δυο 320αρηδες.

Για την καρτα γραφικων τωρα δεν ξερω, θα το κοιταξω...

Τα Vista 64bit δεν σου κανουν?

Έχοντας 640αριδες σου λέω ότι τόσο αυτός που έχει λειτουργικό+data, όσο και αυτός που έχει data μόνο, πάνε μια χαρά.

Για ups δεν μπορώ να σε πάρω στο λαιμό μου και να σου πω μην βάζεις.. Προσωπικά δεν έχω δεν μου έχει τύχει κάτι, αλλα ξέρω άλλους με καλά psu που τους έχουν καεί κομμάτια με τα παιχνιδάκια της δεη.

να σου πω ομως... 4gb ram τα vista και τα xp δεν την χρησιμοποιουνε.. Χρειαζεται να εχεις 64bit λειτουργιο για να την αξιοποιησεις... Αρα.. ποιος ο λογος για 4gb ram?

+ 640 δισκος ειναι πολυ μεγαλος και θα αργει πολυ γιαυτο και επελεξα δυο 320αρηδες.

Για την καρτα γραφικων τωρα δεν ξερω, θα το κοιταξω...

και θα βαλεις 3 γιγα...ποιος ο λογος?θα γλιτωσεις 5-6 ευρω,θα χασεις το dual channel...

ποιος σου πε οτι ο 640 θα αργει επειδη ειναι μεγαλος?

ισα ισα ειναι απο τους πιο γρηγορους δισκους

1. Για VGA μίλησα παραπάνω.... και η 9600 που λες είναι ...ΓΤΠ εφόσον θες game machine.

2. Για του δύο δίσκους μίλησαν οι άλλοι παραπάνω. Οι δύο δίσκοι θα σου δώσουν επιδόσεις μόνο αν τους βάλεις σε RAID0 (οπότε μετά χάνεις σε ασφάλεια δεδομένων). Αν όμως θες RAID τότε πρέπει να αλλάξεις μητρική γιατί αυτή που λες ΔΕΝ υποστηρίζει (ICH9 chipset και όχι ICH9R)

3. Για τη μνήμη: Το όφελος από τα 3 GB εκμηδενίζεται από την απώλεια του dual channel. Αν τείθεται θέμα χρημάτων βάλε 2GB αλλά καλύτερα με XP. Αλλίως 2x2GB.

4. Κακώς έριξες τη CPU στα 2.66

5. Πάρε ένα καλό τροφοδοτικό με προστασία από υπερ/υπο-τάσεις και άσε το UPS.

6. Έχει και πιό φτηνά κουτιά αν τα ευρώ είναι βασικός παράγοντας.

Σου το είπα και στο άλλο θέμα που άνοιξες. Προσπαθείς να ψωνίσεις από το you μόνο και μόνο επειδή σου είπε ο γνωστός σου ότι θα σου κάνει έκπτωση.

Από τις προτάσεις που σου δόθηκαν κυρίως από Πλαίσιο όλες ήταν καλύτερες από τις ίδιες στο you και ποιοτικά και ποσοτικά στα ίδια λεφτά.

Και στο ξαναλέω δεν αξίζει. Ο Υπολογιστής που στο you θα κάνει 600€ στο Πλαίσιο θα κάνει 520€ και θα έχει ποιοτικότερα κομμάτια. Οπότε η έκπτωσή είναι ανύπαρκτη.

Αν επιμένεις κάνε αυτό που πρότεινε ο tomtoub αγόρασε τα μισά από το you και τα μισά από το Πλαίσιο.

Για τα υπόλοιπα συμφωνώ με ον αποπάνω μου

Σου το είπα και στο άλλο θέμα που άνοιξες. Προσπαθείς να ψωνίσεις από το you μόνο και μόνο επειδή σου είπε ο γνωστός σου ότι θα σου κάνει έκπτωση.

Από τις προτάσεις που σου δόθηκαν κυρίως από Πλαίσιο όλες ήταν καλύτερες από τις ίδιες στο you και ποιοτικά και ποσοτικά στα ίδια λεφτά.

Και στο ξαναλέω δεν αξίζει. Ο Υπολογιστής που στο you θα κάνει 600€ στο Πλαίσιο θα κάνει 520€ και θα έχει ποιοτικότερα κομμάτια. Οπότε η έκπτωσή είναι ανύπαρκτη.

Αν επιμένεις κάνε αυτό που πρότεινε ο tomtoub αγόρασε τα μισά από το you και τα μισά από το Πλαίσιο.

Για τα υπόλοιπα συμφωνώ με ον αποπάνω μου

+1:computer:

1. Για VGA μίλησα παραπάνω.... και η 9600 που λες είναι ...ΓΤΠ εφόσον θες game machine.
Εδώ μια 9600GT με profiles για να πέφτει η κατανάλωση σε idle, πάνω σε ψευτο-μητρική G31 και Ε2180@2.66GHz μια χαρά παίζει παιχνιδάκια (GRID, MassEffect, Assasin's) σε XP σε 22άρη 1960χ1050. Αν δεν ενδιαφέρει η κατανάλωση σε idle (2D) τότε 4850, 9800GT διαφορετικά πάρε 9600GT/3870-512.

Ποια απο αυτες τις δυο ειναι καλυτερη??? Με λιγα λογια, σε μια απο αυτες τις δυο κατεληξα αλλα

δεν ξερω ποια ακριβως!

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1145991

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=591D7534343F154C98DF20F1C8CE0FA2&pa=5F5A2FB217BE9243B65CEFE35E71C5CE

Ευχαριστω!

Xαλάρα πιο γρήγορη η 9800GT. Και υπάρχει και σε φτηνότερη έκδοση http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1145975

Ο μόνος λόγος για να επιλέξεις 9600GT είναι η κατανάλωση σε 2D και αυτό αν έχεις 19άρι ή μικρότερο μόνιτορ και αφήνεις το PC συνέχεια ανοιχτό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.