Spank Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2008 Καλησπέρα Σκέφτομαι να αλλάξω τον q6600 που έχω με έναν QX9770.Η ερωτησή μου είναι αξίζει να παω σε QX9770 η να περιμένω τον i7 900 Extreme Edition που θα έχει γύρω στα 1000 $ και θα είναι και καινούργιας τεχνολογίας.
KoMM Αύγουστος 23, 2008 #3 Αύγουστος 23, 2008 ΚαλησπέραΣκέφτομαι να αλλάξω τον q6600 που έχω με έναν QX9770.Η ερωτησή μου είναι αξίζει να παω σε QX9770 η να περιμένω τον i7 900 Extreme Edition που θα έχει γύρω στα 1000 $ και θα είναι και καινούργιας τεχνολογίας. Γιατί να δώσεις 1000€ για cpu?
dubber Αύγουστος 23, 2008 #5 Αύγουστος 23, 2008 Αφού είναι passion και φυσικά στα πάθη δεν υπολογίζουμε χρήματα, πάρε τώρα τον Qx και μόλις βγει ο i7 παίρνεις και αυτόν.
Spank Αύγουστος 23, 2008 Author #7 Αύγουστος 23, 2008 Δεν πιστεύω οτι πρέπει να ανάλωθούμε ποιος έχει λεφτά και ποιος οχι.
gregorisvas Αύγουστος 23, 2008 #8 Αύγουστος 23, 2008 Μητρική και μνήμες ddr3 έχεις?Αν δεν έχεις υπολόγισε αλλα 500....Άρα 1500 σε σύνολο..Go for QX..Αν όμως έχεις ddr3 τώρα τότε περίμενε τον i7.
Spank Αύγουστος 23, 2008 Author #9 Αύγουστος 23, 2008 Τώρα εχω την maximus formula me 2x2 gb corsair dominator sta 1066
gregorisvas Αύγουστος 23, 2008 #10 Αύγουστος 23, 2008 Άμα έχεις τη δυνατότητα (οικονομική κυρίως) και την όρεξη να αλλάξεις μαζί με επεξεργαστή,μητρική και μνήμες τότε περίμενε να πάρεις το νεότερο (i7)..Άν όχι τότε μείνε σε αυτά που έχεις και άλλαξε απλά τον επεξεργαστή.
GFFermari Αύγουστος 23, 2008 #11 Αύγουστος 23, 2008 Περιμενε.....ακομα δε ξερεις πως θα πηγαινει ο καινουριος Extreme της Intel.
def Αύγουστος 24, 2008 #12 Αύγουστος 24, 2008 με το συμπαθειο μην μπαινεις σε αυτο το τριπακι,με πολυ ακριβους επεξεργαστες,με πολυ πιο λιγα μπορεις να κανεις την δουλεια σου το ιδιο.Σε μιλαω γιατι μπηκα σε αυτο το λουκι.....
cptkoulis Αύγουστος 24, 2008 #13 Αύγουστος 24, 2008 Μπορεις να μας πεις τι περιλαμβανει το συστημα σου και τι κανεις με αυτο?
afanas777 Αύγουστος 24, 2008 #14 Αύγουστος 24, 2008 Aν εχει τα λεφτα το παληκαρι ας παρει τον i7 και ddr3. Δεν χρειαζεται να ειμαστε τοσο ζηλιαρηδες. Ειναι 100% βεβαιο οτι με τον i7 και με 6gb ddr3 θα ξεφτιλιζει οποιοδηποτε τωρινο συστημα. Επειδη δεν εχουμε πολλα φραγκα εμεις δεν χρειαζεται να λεμε ''α μην δωσεις τοσα λεφτα ,γιατι εγω με τον Ε8400 κανω τα ιδια και μου στοιχιζει 10 ευρο'' ή ''i7 και βλακειες. Εγω εχω τον Q6600 και τον εχω clockαρει εως τα 6GHZ και ειναι ο καλυτερος στον κοσμο''Για να επανελθω στο topic. Περιμενε φιλε τον i7. Στα πρωτα test που εχουν γινει με ξεφτιλισμενες motherboard σαρωνει. 30-40% γρηγοροτερος κατα μεσο ορο απο τον αντιστοιχο core 2 quad στις ιδιες συχνοτητες(επισης στην αρχη ελεγαν οτι δεν θα ειναι τοσο καλος για παιχνιδια ,αλλα ουτε αυτο ισχυει. Ψαξε στο google και δες τις τελευταιες πληροφοριες). ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ CLOCKΑΡΕΤΑΙ αν και ακουγοταν οτι δεν θα μπορεις να κανεις overclock.Θα του πεταξεις πανω και 6gb ram και θα εισαι super.
cptkoulis Αύγουστος 24, 2008 #15 Αύγουστος 24, 2008 Οκ,καλος ειναι στα οπως φαινεται απο τα πρωτα τεστ αν και δεν ξετρελαθηκα...Προσωπικα,επειδη δεν ξερω το συστημα του ανθρωπου(μπορει να χρειαζεται να αναβαθμισει καποιο αλλο κομματι πρωτα) και επειδη δεν ξερω με τι ασχολειται(μπορει να εχει το PC ως κατεβαστηρι) δεν μπορω να του προτεινω ΤΙΠΟΤΑ
def Αύγουστος 24, 2008 #16 Αύγουστος 24, 2008 Aν εχει τα λεφτα το παληκαρι ας παρει τον i7 και ddr3. Δεν χρειαζεται να ειμαστε τοσο ζηλιαρηδες. Ειναι 100% βεβαιο οτι με τον i7 και με 6gb ddr3 θα ξεφτιλιζει οποιοδηποτε τωρινο συστημα. Επειδη δεν εχουμε πολλα φραγκα εμεις δεν χρειαζεται να λεμε ''α μην δωσεις τοσα λεφτα ,γιατι εγω με τον Ε8400 κανω τα ιδια και μου στοιχιζει 10 ευρο'' ή ''i7 και βλακειες. Εγω εχω τον Q6600 και τον εχω clockαρει εως τα 6GHZ και ειναι ο καλυτερος στον κοσμο''Για να επανελθω στο topic. Περιμενε φιλε τον i7. Στα πρωτα test που εχουν γινει με ξεφτιλισμενες motherboard σαρωνει. 30-40% γρηγοροτερος κατα μεσο ορο απο τον αντιστοιχο core 2 quad στις ιδιες συχνοτητες(επισης στην αρχη ελεγαν οτι δεν θα ειναι τοσο καλος για παιχνιδια ,αλλα ουτε αυτο ισχυει. Ψαξε στο google και δες τις τελευταιες πληροφοριες). ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ CLOCKΑΡΕΤΑΙ αν και ακουγοταν οτι δεν θα μπορεις να κανεις overclock.Θα του πεταξεις πανω και 6gb ram και θα εισαι super. και ποιος σου ειπε οτι ζηλευουμε?
Vasot Αύγουστος 25, 2008 #17 Αύγουστος 25, 2008 Σκέφτομαι να αλλάξω τον q6600 που έχω με έναν QX9770.Η ερωτησή μου είναι αξίζει να παω σε QX9770 η να περιμένω τον i7 900 Extreme Edition που θα έχει γύρω στα 1000 $ και θα είναι και καινούργιας τεχνολογίας.Εδω που τα λεμε με τετοιες ερωτησεις τα τραβαει ο οργανισμος σου και σενα να ακουσεις και τις αναλογες απαντησεις... Κανε την δικια σου ερευνα και πηγαινε παρε οτι θες χωρις να ρωτας κανεναν τριτο
Spank Αύγουστος 25, 2008 Author #18 Αύγουστος 25, 2008 Vasot δεν το καταλαβαίνω αυτο που λες.Εγώ εχω κάνει την ερευνά μου αλλα θέλω να ρωτήσω και καποιούς αλλους που ξέρουν 5 πράγματα παραπάνω απο εμένα εκτος και αν αυτό είναι λάθος. Σε ερώτηση φίλου παραπάνω στο κυρίως σύστημα μου εχω τα xp για τα περρισότερα games και η υπολοιπη ασχολία ειναι στο linuxaki
Vasot Αύγουστος 25, 2008 #19 Αύγουστος 25, 2008 Vasot δεν το καταλαβαίνω αυτο που λες.Εγώ εχω κάνει την ερευνά μου αλλα θέλω να ρωτήσω και καποιούς αλλους που ξέρουν 5 πράγματα παραπάνω απο εμένα εκτος και αν αυτό είναι λάθος.Τo I7 βασικα δεν κυκλοφορει ακομα αγαπητε οποτε το μονο που μπορεις να ακουσεις ειναι εικασίεςΚαι θα ηταν σοφο να μην εξαρτασαι απο το τι θα σου πει ο καθε τριτος που δεν γνωριζεις καλα καλα...για αυτο σου ειπα να κανεις πρωτα την δικια σου ερευνα εκτος και αμα εισαι τεμπελης
ChSin7 Αύγουστος 25, 2008 #20 Αύγουστος 25, 2008 Vasot δεν το καταλαβαίνω αυτο που λες.Εγώ εχω κάνει την ερευνά μου αλλα θέλω να ρωτήσω και καποιούς αλλους που ξέρουν 5 πράγματα παραπάνω απο εμένα εκτος και αν αυτό είναι λάθος. Σε ερώτηση φίλου παραπάνω στο κυρίως σύστημα μου εχω τα xp για τα περρισότερα games και η υπολοιπη ασχολία ειναι στο linuxakiΤο να ρωτάς δεν είναι λάθος. Αλλά το ποιούς ρωτάς. Έχει κανείς εδω μέσα παίξει ή εμπειρία από ένα προϊόν το οποίο το έχουν στην διάθεσή τους ελάχιστοι beta testers σήμερα ? Συνεπώς, αν κάποιοι από εδώ μέσα δεν έχουν μαντικές ικανότητες τότε πώς περιμένεις να σου απαντήσουν ? Η κοινή λογική λέει ότι σαν πιο "μοντέρνοι" θα είναι καλύτεροι. Εσύ δεν έχεις τέτοια ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.