Jump to content

Project HTPC 01.

Melkon

Recommended Posts

Ναι αλλα η Gigabyte GA-MA78G-DS3H δεν είναι mini-atx για αυτό και ρωτάω!

Aν είδες στην αρχική σύνθεση έχω την ECS και η ASUS δεν μου κάνει.Εγώ όμως ρωτάω για την gigabyte θα είναι οκ?

Γιατι αν επιτρεπεται δεν σε κανει η asus?

ok ως προς τι? μεγεθος? επεκτασιμοτητα?αποδοση?

α και ποια απο τις 2? προσωπικα θα παιρνα την μικρη aka S2.

βασικα και την S3 mAtx την λεει ^^

Λέω για την μεγάλη(2ο λινκ)αν δεις στο site της Gigabyte είναι full Atx.Η asus δεν μου κάνει γιατί 1ον δεν έχει otical/spdif out στα i/o και είναι micro atx.Από ότι φαίνεται λοιπόν θα πάω για την Gigabyte την μεγάλη.

Μεταξύ μας, τι fans έχει το NZXT πάνω? Μιας και πάει για σαλόνι το μηχάνημα, καλύτερα να μειώσεις τα volt τους για να είναι αθόρυβοι. Πάρε 2 τέτοια...:flower:

Φίλε για να τους ακούσεις πρέπει να πας στα 3-5 εκατοστά με το αυτί κολλημένο!Έχω πάθει και εγώ πλάκα!

sfv81ds091c5ib99gunr_thumb.jpg0hmwlq2m1e3t5ytvfx1j_thumb.jpg

1ka567pn9f3t88p1ulzr_thumb.jpgfk2jhf7askn6jei79img_thumb.jpg

yl669iunasqshor10fx5_thumb.jpgod35pstcdzt8q377fj29_thumb.jpg

Ok τότε, και μεγειές, πολύ όμορφο το συστηματάκι...:happy2:

Το μόνο που θα έκανα θα ήταν να ρίξω μια-δύο θέσεις τον HDD για να παίρνει καλύτερα αέρα (και από τις 2 πλευρές).

Επίσης ,στην θέση που το έχεις (κρίμα, αν ήταν από αριστερά θα έβλεπες και από το παράθυρο), πρόσεχε να αφήσεις 5cm στα πλάγια και πίσω για να μην παγιδεύεται θερμός αέρας.

Μόλις έκανα μια ηχογράφηση.Στην αρχή γράφω στα 2 εκατοστά από τον πλαϊνό και μετά από τον πισινό fan. Όταν ακούγεται μια μουσική είμαι στα 75 εκ και μετά ξανά κολλητά στον πλαϊνό.

http://rapidshare.com/files/141122177/VOICE003.WAV.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.