sofos1990 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2008 Με το που ξεκίνησα το σύστημα μου έβγαλε μια ειδοποίηση πως το pc είναι μολυσμένο.Είπα μήπως κάτι πάει στραβά με τις ενημερώσεις τις ποίες δεν κατεβάζω και είδα ότι είχαν γυρίσει στο ON windows security center πάω να τις σβήσω και δεν με αφήνει με πετάει στο εξής site http://www.xpsecuritycenter.com/buy.html.Tί φταίει μήπως που δεν έχω antivirus;Κατέβασα το adaware γιατί μου έλεγε ότι εντοπίσθηκαν trojans, αλλά αυτο μου βρίσκει μολυσμένο το windows security center.Tί να κάνω;;Aαααα επίσης αυτόματα μου φορτώνουν κάποια spyware των windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Αύγουστος 22, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2008 το xpcecuritycenter ειναι ενα adware που μαλλον τσιμπησες στο inernet...κατεβασε τα spyboot search and destroy k to adaware και σκαναρε το συστημα...λογικα 8α το βρει κ θα το σβησει..καλη τυχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Αύγουστος 22, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2008 Mε το adaware έσβησα το xpcecuritycenter και δεν εμφιζεται πλέον στον πίνακα ελέγχου, όμως συνεχίζει να υπάρχει ειδοποίηση κάτω δεξιά πως το pc είναι μολυσμένο το adaware δεν βρίσκει τπτ θα δω τι θα κάνει το spyboot search and destroy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Αύγουστος 22, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2008 Το εικονίδιο που είναι σαν ένα μπαλονλακι και έχει ένα x συνεχίζει να εμφανίζετε και να προειδοποιεί τπτ άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Αύγουστος 22, 2008 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2008 κοιτα το spyboot ειναι πιο αποτελεσματικο...αν δεν δουλεψει, κανε μια αναζητηση στο google για οδηγιες, σιγουρα υπαρχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Αύγουστος 23, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2008 Tελικά το πρόβλημα λύθηκε με το avg!!Ευχαριστώ πάντως!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.