Jump to content

Πρόβλημα με το σύστημα ασφαλείας των xp

sofos1990

Recommended Posts

Με το που ξεκίνησα το σύστημα μου έβγαλε μια ειδοποίηση πως το pc είναι μολυσμένο.Είπα μήπως κάτι πάει στραβά με τις ενημερώσεις τις ποίες δεν κατεβάζω και είδα ότι είχαν γυρίσει στο ON windows security center πάω να τις σβήσω και δεν με αφήνει με πετάει στο εξής site http://www.xpsecuritycenter.com/buy.html.Tί φταίει μήπως που δεν έχω antivirus;Κατέβασα το adaware γιατί μου έλεγε ότι εντοπίσθηκαν trojans, αλλά αυτο μου βρίσκει μολυσμένο το windows security center.Tί να κάνω;;Aαααα επίσης αυτόματα μου φορτώνουν κάποια spyware των windows.

το xpcecuritycenter ειναι ενα adware που μαλλον τσιμπησες στο inernet...κατεβασε τα spyboot search and destroy k to adaware και σκαναρε το συστημα...λογικα 8α το βρει κ θα το σβησει..καλη τυχη :)

Mε το adaware έσβησα το xpcecuritycenter και δεν εμφιζεται πλέον στον πίνακα ελέγχου, όμως συνεχίζει να υπάρχει ειδοποίηση κάτω δεξιά πως το pc είναι μολυσμένο το adaware δεν βρίσκει τπτ θα δω τι θα κάνει το spyboot search and destroy.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.