Jump to content

Lock MSN Settings

Jerry007

Recommended Posts

Παιδιά έχω ενα προβληματάκι.....

Τώρα τελευταία η αδερφή μου χρησιμοποιεί το laptop για το msn...

Το πρόβλημα μου είναι οτι κάθε φορα μου πέρνει κάνα 15' να το ξανασετάρω γιατί τα κάνει όλα **** τι να της κάνω της έβαλα χέρι αλλα δεν πέρνει απο λόγια το "εξερευνεί" και σαν κυκλώνα δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο πέρασμα της!

Δεν πειράζει τίποτα άλλο γιατί έχει λογαριασμό απλού χρήστη αλλα με αυτο έχει κόλημα!Δεν μπορώ να την ελέγξω....

Υπάρχει κανένας τρόπος να κλειδώσω τις ρυθμίσεις και να μην αλλάζουν?Το καινούργιο msn plus δέχεται και scripts...Υπάρχει κάποιο που να αναλαμβάνει να το κάνει αυτο?

Μην δεχτώ απαντήσεις στιλλ να μην πέρνει laptop και τα λοιπά,μικρό παιδί είναι και εξερευνεί τον κόσμο :D

Αλλα ακόμα δεν μπορώ να την έχω να κλαψουρίζει στην μητέρα μου οπώτε της το παραχωρώ που και που και μιλάει με τα ξαδέρφια μας....

Πείτε μου τι να κάνω!!!

μπορεις να εγκαταστησεις εναν αλλον messenger για την αδερφη σου :D

Ποιον θα μπορούσα να βάλω?

Της εξηγείς ότι μπορείς να της το φτιάχνεις μια φορά την εβδομάδα. Κι αν θέλει ας το ξαναχαλάσει :)

Δυστυχώς η Μανούλα μου της έχει λατρεία και δεν της χαλά χατήρι οπ΄τε με ενα κλαψούρισμα και μια θλιμένη φατσούλα έτοιμο το msn,θέλω μια απιο αποτελεσματική λύση :p

Δυστυχώς η Μανούλα μου της έχει λατρεία και δεν της χαλά χατήρι οπ΄τε με ενα κλαψούρισμα και μια θλιμένη φατσούλα έτοιμο το msn,θέλω μια απιο αποτελεσματική λύση :p
Λοιπόν πάει Εργαλία ρυθμίσεις και μετα απο γενικές φτάνε μέχρι κάμερες και μικρόφωνα!Έχει βάλει σκοπο να με τρελάνει!

Ε άρα το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με το MSN ;)

Mandatory profile τοτε :p

Μπες σαν administrator, και μπες στο C:\Documents and Settings\username της\ και εκεί θα βρεις το ntuser.dat. Αυτό αν το κάνεις rename σε ntuser.man ο χρήστης δεν μπορεί να κάνει αλλαγές στο profile του. Βασικά τις κάνει, αλλά στο επόμενο log off-log on δεν υπάρχουν.

Δοκίμασε το με το MSN και πες μου :)

O Miranda μου σπάει τα νεύρα, καλύτερα Pidgin (πρώην GAIM).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.