ntemian Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2008 Τον τελευταίο καιρό όταν προσπαθώ να "τρέξω" ένα παιχνίδι μου βγάζει συνέχεια αυτό το μήνυμα. Έχω δοκιμάσει να εγκαταστήσω ξανά τους drivers της κάρτας και το directx πολλές φορές αλλά συνεχίζει να μου βγάζει το συγκεκριμένο μήνυμα. Τι μπορώ να κάνω για να λύσω αυτό το πρόβλημα?
jpavly Αύγουστος 22, 2008 #2 Αύγουστος 22, 2008 More infos please?Ποιο παιχνίδι; Το κάνει εξ αρχής ή έπαιζε πρώτα;
ntemian Αύγουστος 22, 2008 Author #3 Αύγουστος 22, 2008 Το κάνει σε όλα τα παιχνίδια.Τον τελευταίο καιρό άρχισε να μου βγάζει αυτό το μήνυμα.
jpavly Αύγουστος 22, 2008 #4 Αύγουστος 22, 2008 Έχεις κάποια μεγαλύτερη ανάλυση του σφάλματος; κάποιο screenshot?
jpavly Αύγουστος 22, 2008 #6 Αύγουστος 22, 2008 Hm, δύσκολο στο googling δεν βρίσκω πολλά πράγματα.. Κυρίως όμως για Ati drivers και δυο οθόνες.. Αν έχεις δυο οθόνες η τηλεόραση με TV out δοκίμασε μονο με την μια οθόνη, αλλιώς τρέξε κάποιο drivercleaner και καθάρισε εντελώς το σύστημα από Ati drivers
cabdik Αύγουστος 23, 2008 #7 Αύγουστος 23, 2008 τα παιχνιδια παλιοτερα τα επαιζες κανονικα? η τωρα τα εγκατεστησες και σου βγαζει το σφαλμα? αν τα ειχες παλιοτερα, προσπαθησες να θυμηθεις τι εχεις αλλαξει απο τοτε που δεν σου εβγαζε το σφαλμα.. εχεις κανει καποια αλλαγη σε hardware? τι win εχεις? υποθετω ΧΡ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.