jimsid Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2008 Εχω μια υδροψυξη που αποτελειται απο 12αρι ψυγειο τανκ αντλια 500λ/ωρα και μεχρι ωρας ψυχει μονο τον επεξεργαστη μου. Θα ηθελα να την κανω να ψυξει και το chipset σαν πρωτη φαση και την vga. Εχω σκεφτει να προθεσω και δευτερο ψυγειο και θα ηθελα την συμβουλη σας για το θεμα τησ συνδεσμολογιας. Ακομα θα ηθελα να ρωτησω ειναι καλυτερα το ψυγειο να ειναι εντος η εκτος του κουτιου του υπολογιστη. Αυτη την στιγμη το εχο μεσα στο κουτι και φυσαει ο ανεμιστηρας προς τα εξω.Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Αύγουστος 23, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2008 Καλυτερα ειναι το ψυγειο να ειναι εξω αλλα και μεσα μια χαρα ειναι. Ο ανεμιστηρας ομως εχει σημασια να παιρνει κρυο αερα απο εξω απο το κουτι.Η αντλια που εχεις ειναι πολυ αδυναμη για να σηκωσει 2-3 block και 2 ψυγεια οποτε η θα χρειαστεις μεγαλυτερη ή κανεις 2η λουπα.Δωσε περισσοτερες λεπτομερειες για περισσοτερη βοηθεια. Τι cpu καρτα και chιpset εχεις και τι υδροψυξη εχεις μεχρι στιγμης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.