Jump to content

Νέο τεράστιο κουτί! Ποιο!?

Sektor

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λόγω τον καρτών γραφικών το Armor φαίνεται μικρό για τις ανάγκες μου πλέον.

Θα ήθελα εάν γίνεται να έχει διαφανές κάλυμμα.

Χρειάζομαι άπλετο χώρο αφού έχω και υδρόψυξη και θα ήθελα το ψυγείο να μπει μέσα στο κουτί. Έχω 3πλό ψυγείο.

Μερικά που έχω δει είναι τα παρακάτω:

Thermaltake Mozart

Clich Here for Review

&

Silverstone

Click Here for Review

Από χρήματα, καλό είναι να μη περάσω τα 200Ευρώ αν και αυτά τα περνάνε, δεν θέλω κάτι παραπάνω να δώσω.

Περιμένω τις προτάσεις σας!

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Το mozart ειναι σαφως πιο μεγαλο αλλα προσωπικα απο τα 2 θα πηγαινα σιγουρα για silverstone, μονο και μονο απο θεμα εμφανισης δικαιολογειται η διαφορα imo, χωρια η πολυ καλυτερη ποιοτητα του ss και καποιες επιπλεον ευκολιες που εχει.

Νίκο, πάντως και με το enermax σίγουρα χωράει τριπλό ψυγείο εντός το silverstone. Άρα +1 στο silverstone από μένα...

Όπως και να το πείς, ο χώρος που είναι δήθεν για την άλλη μητρική είναι πραγματικά ανύπαρκτος και θέλει κόψε ράψε για να βάλεις σωστά την υδροψυξη σου.

Ανέστη, δεν χωράει με τίποτα. Σκέψου το απλά

Το 3πλο ψυγείο αποτελείται από 3 12άριδες.

Όπως βλέπεις παρακάτω ο ένας περισσεύει, οπότε μόνο διπλό χωράει και αυτό με δυσκολία.

Κοίτα πόσο μπροστά έρχεται το τροφοδοτικό.

finishedinsides.jpg

Έχετε κατά νου ότι στο Silverstone θα γίνει η ίδια μόντα που έχω κάνει και στο Armor και θα βγει από έξω το ψυγείο, όπως φαίνεται και εδώ. Η ακόμα καλύτερα φαίνεται παρακάτω:

IMG_0133.jpg

IMG_0134.jpg

Edit:

Αυτό χωράει μέσα το ψυγείο, αλλά είναι αρκετά ακριβό.

έχει χώρο για 2 τροφοδοτικά κάθετα! Άρα το βάζεις στην πίσω θέση και μπροστά χωράει το τριπλό :flower:

edit: αν σφάξεις το silverstone για να κάνεις την ίδια πατέντα, θα σου κόψω την καλημέρα :p

έχει χώρο για 2 τροφοδοτικά κάθετα! Άρα το βάζεις στην πίσω θέση και μπροστά χωράει το τριπλό

Με λίγα λόγια το ψυγείο δεν είναι ξαπλωτό, αλλά όρθιο και το τροφοδοτικό από πίσω.

Κάπως έτσι δηλαδή:

finishedinsides-1.jpg

Πρέπει μετά όμως να πάρω Cage για τους δίσκους και να τους βάλω στο επάνω μέρος.

Δηλαδή αν το πάρω σε τέτοιο χρώμα θα πρέπει να πάρω αυτό.

Edit:

lian li spider

Ωραίο το κουτί και ταιριάζει και με τη σύνθεσή μου (Crossfire - X), αλλά σου προσφέρει ότι ακριβώς σου προσφέρει και το Armor.

Όπως τα λες. Αλλά αξίζει, κρίμα να σφάξεις ένα τόσο ωραίο κουτάκι ρε συ...

edit: ωραίο αλλά πότε θα έρθει από τα μέρη μας Λουκά?

Mια χαρα αξιζει, το κανεις καλυτερο.. :p Αρκει να πιανουν και λιγο τα χερια..

Θα ελεγα lianli v2100 αλλα εχει εξαφανιστει.. :(

Με λίγα λόγια το ψυγείο δεν είναι ξαπλωτό, αλλά όρθιο και το τροφοδοτικό από πίσω...

Μα ακριβως αυτο ειναι το φοβερο, περνεις φρεσκο αερα και διωχνεις την ζεστη κατευθειαν εξω χωρις να περναει απο το υπολοιπο συστημα.

@godslayer

Όχι εντάξει, δεν είναι έτσι όπως φαίνονται τα πράγματα. Αλλά για να είμαι διακριτικός, προτιμώ να φαίνονται έτσι, παρά να φαίνομαι εγώ ανήθικος... :p

@Daytime Dreamer

Όλα αυτά τα κουτιά είναι Armor-ροειδή. Δεν έχω κάτι το καλό σε θέμα νοοτροπίας και κατανομής του Hardware στο εσωτερικό τους.

Το Silverstone είναι το πρώτο που είδα και μου άρεσε επειδή συνδιάζει τη φιλοσοφία των Lian Li όσον αφορά τους χώρους και έχει και το διαφανές πλαϊνό που το ομορφαίνει παραπάνω. Το είχα αποκλείσει επειδή δεν χόραγε το ψυγείο. Αν χοράει τελικά το ψυγείο θα φύγω γι'αυτό με τετακέ! :p

Μα ακριβως αυτο ειναι το φοβερο, περνεις φρεσκο αερα και διωχνεις την ζεστη κατευθειαν εξω χωρις να περναει απο το υπολοιπο συστημα.

Ναι αυτό σκέφτηκα και εγώ. Να σου πω ένα αρνητικό όμως έτσι όπως το σκέφτομαι?

Επειδή το πλαϊνό κλείνει δεν θα μπορούν να ρουφάνε πολύ αέρα οι ανεμιστήρες του ψυγείου.

@godslayer

Επειδή το πλαϊνό κλείνει δεν θα μπορούν να ρουφάνε πολύ αέρα οι ανεμιστήρες του ψυγείου.

δεν έχει σίτα και από την άλλη μεριά? unstoppable επιβεβαίωσε! :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.