Jump to content

Overclock σε Ε8500...Ηelp...!!!!!

sofos1990

Recommended Posts

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply
  • 1 month later...

Καλημέρα παιδια.Μολις η ACS μου εφεραι τον νεο μου Ε8600...κατευθειαν κοιταξα απο πισω το κουτι για να δω αν ειναι καλό κομματι.λοιπον γραφει:S-SPEC:SLB9L

Δεν εχω ακομα μιτρική για να τεσταρω.ξερει κανεις να μου πει αν ειναι "καλο κομματι"?επηδει

στο site cluboc.net ειδα οτι ο Ε8600 "καλο κομματι:S-SPEC:SLB9C"

τι να σε απογοητεύσει όταν για πλάκα τον πατάς 400-450 fsb για 24/7. φυσικά το κόστος για το overclocking που του έκανες (στην υπογραφή σου) δεν δικιολογείται μιας και ο 8400 τα πιάνει για πλάκα και λειτουργεί και εκείνος 24/7

1.38 εισαι κοντα στο οριο για καθε μερα. Το χαλαρα που το βλεπεις? οι συζητησεις εδω ειναι κυριως για καθε μερα, για benches υπαρχει το καταλληλο subforum.. Επισης το 0.5 παραπανω multi δεν ειναι και τοσο τρομερο. και απο τα 4.2 που λες μεχρι τα 4.8 υπαρχει τεραστια διαφορα

24/7 stable = Orthos benching, Gaming, Prime, multitasking, kαι γενικως να εχεις 1 βδομαδα uptime χωρις restart, μπλε οθονες ή κολληματα. Τα εχεις ολα αυτα σε αυτες τις συχνοτητες και με αυτα τα volts?

24/7 stable = Orthos benching, Gaming, Prime, multitasking, kαι γενικως να εχεις 1 βδομαδα uptime χωρις restart, μπλε οθονες ή κολληματα. Τα εχεις ολα αυτα σε αυτες τις συχνοτητες και με αυτα τα volts?

Mηπως τελικα αυτα τα 24/7 με Orthos benching ειναι κατι σαν bug:pleasantry: μεσα στο μυαλο μας?

Εγω λοιπον με αυτα τα χαρακτιριστικα strikeriiau4.jpg

w1680.png το Orthos δεν το βγαζω αλλα το pcaki δουλεβει ενα μηνα σχεδον ετσι παιζοντας FSX.COD4,Bro,combany of heroes k pro χωρις να εχω φαει ενα BSOD.Οποτε τελικα τι το θελουμε το orthos>?:pleasantry:

Το orthos απο τη στιγμη που εκανα update σε service pack 1 στα vista κανει διαφορα,το super pi τρεχει κανονικα,οσο για την cpu(Ε8500) την τρεχω στα 4,037 περιπου εδω και ενα μηνα με ενα bsod απο τις μνημες που τις ελιωνα στα sub-timings,και εβγαλε ολο το crysis αλλα και convertX2dvd τρεις σεζον Prison break ολη μερα :bigsmile: Και 3D mark06 ολα τα τεστ. Επειδη ομως πηρα τον 8600.ο 8500 ειναι στα 3,6 με 500 fsb για να εχω 1:1 divider.

Βεβαια καθε συστημα ειναι διαφορετικο και ειναι πολλοι παραγοντες που καθοριζουν πως θα τρεχει..

π.χ εδω Αγγλια εχει αρκετο κρυο και ειναι οτι πρεπει για ψυξη:yes4:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.