Jump to content

Overclock σε Ε8500...Ηelp...!!!!!

sofos1990

Recommended Posts

Πείτε μου τις εμπειρίες σας από τον Ε8500.μέχρι πόσο τον έχετε πάει και πού τον σταθεροποιήσατε;Σκέφτομαι να τον πάω 4,5. Νομίζετε πως είναι εφικτό;

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Με αερα πηγε στα 4,070Ghz με 1720 Fsb 1:1 divider! Και σε full load δεν περασε τους 59 temp.Για 4,5 νερο και θα εισαι μια χαρα,αν και παιζουν ρολο παρα πολλα για το τι θα βγαλει ο καθε CPU.Κανε κανα googling και κατι θα βρεις!

ρε μαγκες για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα θα μου λυσετε μια απορια?

ειμαι αναμεσα σε INTEL Core 2 Quad Q6600 και Ε8500 ποιον προτεινετε?

δεν ειμαι τρελος με το overclocking(μπορει να δοκιμασω να τον ανεβασω λιγο αλλα οχι και τπτ σπουδαιο) πιο πολυ θα το δουλευω σε κανονικες ταχυτητες..Ευχαριστω προκαταβολικα!!

Αν εισαι full gamer τοτε ο Ε8500 θα ανεβαζει αρκετα και την καρτα/καρτες γραφικων σου!!

Αν παλι εισαι πιο πολυ video editing k γενικα multitask τοτε ο Q6600 ειναι υπεραρκετος!

Ασε που ο 8500 ειναι τερας επιδοσεων και επεσε και η τιμη του αρκετα τωρα με την ελευση του Ε8600!

Πολυ απλα γιατι λιγα ειναι τα προγραμματα που χρησιμοποιουν και τους 4 πυρηνες,ενω τα παιχνιδια δν κανουν χρηση των quad core και επισης παιζει ρολο και το fsb και τα Ghz που εχουν οι dual core cpu(εκτος απο τις EXtreme εκδοσεις)!!

Οι διπύρινοι είναι πάντα πιο γρήγοροι στα παιχνίδια...

Και εγω σου λεω οτι αμα σου βαλω 2 συστηματα , ενα με εναν q6600 στα 3600mhz και ενα με εναν 8500 στα 4200mhz δεν θα μπορεσεις να καταλαβεις καμια διαφορα

Λοιπον παιδια θα με βοηθησετε να κλοκαρω το συστημα της υπογραφης μου δεν το εχω ξανακανει και θα ηθελα την βοηθεια σας. Ειμαι εδω με τον PASTELIDIS.N.S. και οτι δεν καταλαβαινω θα μου τα λεει αυτος οποτε οσοι θελετε μου ποσταρετε....

Φιλικα...!!!!!

• 2 weeks later...

Εξαρταται για ποσο χρονικο διαστημα θα τον εχεις με πολυ ρευμα και επισης παιζει ρολο το κομματι! Παντως πανω απο 1,4 αποδιδει καλα αλλα οχι για 24/7 μονο για bench εξαλλου ειναι cpu των 45 nm!

Και ένα καλό παιδί να μας πει πως ξεχωρίζουμε της cpu με step E0

Από την εξωτερική συσκευασία

εδιτ κατι βρηκα εδω

http://www.cluboc.net/reviews/cpu/intel/C2D/E8400_E0/index.asp

Και φαίνονται και καλά κομμάτια για 24/7 στα 4ghz me 1.25 καλά μου φαίνετε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.