lofring Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2008 Καλημέρα σε όλα τα παιδια του the lab!!! Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω κάτι με την σειρά μου για μια απορία που έχω, και αν είναι εύκολο να μου την λύσετε...! Λοιπόν... έχω ένα ρουτερ της Linksys (WAG200G) και απο εχθές που έκανα φορματ το pc μου και μετά, δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet.... το χρειάζομαι για να έχω internet και στο φορητό της αδερφής μου (wireless), η οποία θα με φάει αν καταλάβει πως δεν μπορεί να συνδεθεί.. Οι λυχνίες που έχει στο πλάι του το ρουτερ έιναι αναμένες μόνο του : power wireless η θυρα 1 απο τις 4 που έχει, που εχω συνδέσει το pc και του DSL σβηστή είναι μόνο του internet ... και δεν μπορώ να μπω στην σελίδα του ρουτερ 192.168.1.1 απο τον browser:banging: Μπορεί κάποιος να μου πεί πως θα καταφέρω να λύσω αυτο το πρόβλημα που έχω ?? Ευχαρίστώ εκ των προτέρων !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Αύγουστος 22, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2008 Δες αν παίρνεις ip από τον router.Αν δεν έχει dhcp ενεργοποιημένο, θα πρέπει να βάλεις χειροκίνητα ip στον υπολογιστή σου.(αυτό για το ότι δεν μπορείς να μπεις στο router)Κανά reset στον router έχεις κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lofring Αύγουστος 22, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2008 η αλήθεια είναι πως δεν του έχω κάνει reset, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.