Jump to content

thermaltake tide water

crio

Recommended Posts

Για μένα κάνουν δουλειά όπως είπα...υπάρχει athlon xp 2700+ επάνω και δεν ξεπερνάει τους 60 βαθμούς σε load για stock λειτουργία, ενώ στα 2.6 GHz δεν ξεπέρασε τους 70. Με κανονικό σύστημα υδρόψυξης και 3πλο ψυγείο είχα 50 βαθμούς σε o/c κατάσταση, οπότε η μινιατούρα κάνει πολύ καλή δουλειά. Στις κάρτες που ανέφεραν τα παιδιά, ή τουλάχιστον στην 2400 δεν πάταγε τόσο καλά όσο θα έπρεπε. Σε 8800 GTS πάντως έριξε τις θερμοκρασίες κοντά στους 60 βαθμούς σε load, με o/c κατάσταση.

Πολυ εδω μεσα το εχουν παρει και ειναι απολυτα ευχαριστημενοι. Αν ψαξεις λιγο θα βρεις διαφορα. Τα περισσοτερα στην παρουσιαση του mihalis2001gr και σε ενα μικρο mod που ειχα κανει εγω. Εμενα παιζει την 3850 μου o/ced με κλειστο κουτι, σε δωματιο χωρις A/C μεχρι 66 βαθμους σε full load για πολλη ωρα τωρα το καλοκαιρι. Επισης το εχω βαλει στον c2d μου σε stock ομως και μπορει να μην ειχα καλα αποτελεσματα, ομως τον αντεξε (temps < 70). Απ'οτι φαινεται ο crio πηρε τα τελευταια κομματια. Τωρα μονο με πολυ ψαξιμο σε κανα μικρο μαγαζακι ισως βρειτε κατι... Η αληθεια ειναι οτι το tide water εγω το πηρα για την ολη φαση και για να πειραματιστω. Με μια AC Accelero που θα μου εβγαινε στα ιδια λεφτα μαλλον θα ειχα καλυτερα αποτελεσματα. Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι το tide water δεν αξιζε... Με εχει ηδη αφησει απολυτα ικανοποιημενο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.