Jump to content

Απορία με DDR2 2X1GB Transcend 1066+!!!

venom7

Recommended Posts

Hi παιδια!!!Θα ήθελα την βοήθειά σας για μια ακόμη φορα!!! Λοιπόν...θα ήθελα να μάθω αν ισχύει ότι άμα δώσεις πολύ ρεύμα στις μνήμες (2,25-2,3) μπορεί να κάνουν error του στιλ restart και μπλε οθόνες και πέταγμα από παιχνίδια και διάφορα κουλα τέτοια???μόνο και μόνο από πολύ παραπάνω ρεύμα από ότι χρειάζονται για να τρέξουν σε αυτήν την συχνότητα?:nothing: Δηλαδή για παράδειγμα αν τις τρέχω στα 1080 με ρεύμα 2,26 ενώ κανονικά μπορεί να είναι πολύ και περιτό και να αρκούνται σε 2,2???please...:help:

Επίσης μπορεί κάποιος να μου πει πόσο μπορούν στο περίπου να φτάσουν οι μνήμες μου και με πόσο περίπου ρεύμα? (ξέρω ότι αυτό που ρωτάω είναι σχετικό αλλα ρωτάω εμπειρικά)

Πληροφοριακά έχω:

m\b: rampage formula

cpu:E8400(7.5x540 με cpuv:1.45bios και 1.43windows)(θα δοκιμάσω μήπως μπορέσω να ρίξω λίγο ακόμη το ρεύμα αλλά απειδή είμαι και νέος στον υπερχρονισμό νομίζετε ότι ειναι πολύ ή είναι εντάξει?)

ram: DDR2 2x1GB 1066(fsb strap:333 1082 με DRAMv:2.18 και 2,22windows)*κατά παράξενο λόγο είτε έχω fsb strap 333 είτε 400 στα windows με cpuz μου δείχνει ότι είναι 1:1!!!:hm:καμία άποψη για αυτό???(έχω κάνει bios update 0403)

Σας εύχαριστώ για τον χρόνο σας προκαταβολικά!

τις ιδιες εχω κι εγω,αλλα σε am2 δεν πανε πολυ

τις εχω σε 940 4 4 4 8 18 αν θυμαμαι καλα

αλλα τις δοκιμασα και 4 5 5 5 20 στα 1066 περιπου

παντα στα 2,2 δε χρειαζεται παραπανω

υποψιν ζεσταινονται απιστευτα

θα προτεινα να βαλεις κατι να τις φυσαει

τις ιδιες εχω κι εγω,αλλα σε am2 δεν πανε πολυ

τις εχω σε 940 4 4 4 8 18 αν θυμαμαι καλα

αλλα τις δοκιμασα και 4 5 5 5 20 στα 1066 περιπου

παντα στα 2,2 δε χρειαζεται παραπανω

υποψιν ζεσταινονται απιστευτα

θα προτεινα να βαλεις κατι να τις φυσαει

Εχω είδη βάλει ένα dominator με 3 ανεμιστηρακια που είναι αλλά το θέμα είναι ότι τισ έχουν 2 φίλοι μου κ αφού έχουμε όλοι τισ n λένε ότι πάνε και 1200 άνετα αλλά σχετικά με το βασικό μου ερώτημα...περί ρεύματος και fail...γνωριζεις κάτι?thanks πάντως!

Ναι ισχύει και εξαρτάτε απο τα τσιπάκια που έχει η μνήμη. Παράδειγμα, έχω κάποιες Transcend DDR1 με UCCC τσιπάκια, αν δώσω έστω και 0,1 πάνω απο το default, 2,5 αν θυμάμαι καλά για DDR1 πετάει errors και ας έχω δελτα απο πάνω τους. Στα default παίζουν μια χαρά στα 280 χωρίς errors. Το αντίθετο με κάτι UTT τσιπάκια τα οποία κάτω απο 3 Volt δεν παίζουν ούτε στα default ενω με 3,3 αν θυμάμαι καλά παίζουν 250 με 2 2 5

Νομίζω έχεις δώσει πολύ για 1082, είμαι στα 1045 πάνω κάτω με 1,94 και με Transcend axeram 800άρες

Ναι ισχύει και εξαρτάτε απο τα τσιπάκια που έχει η μνήμη. Παράδειγμα, έχω κάποιες Transcend DDR1 με UCCC τσιπάκια, αν δώσω έστω και 0,1 πάνω απο το default, 2,5 αν θυμάμαι καλά για DDR1 πετάει errors και ας έχω δελτα απο πάνω τους. Στα default παίζουν μια χαρά στα 280 χωρίς errors. Το αντίθετο με κάτι UTT τσιπάκια τα οποία κάτω απο 3 Volt δεν παίζουν ούτε στα default ενω με 3,3 αν θυμάμαι καλά παίζουν 250 με 2 2 5

Νομίζω έχεις δώσει πολύ για 1082, είμαι στα 1045 πάνω κάτω με 1,94 και με Transcend axeram 800άρες

Δηλαδή μπορεί να θέλω να τρέξω τις μνήμες στα 1200 και να τους δώσω ρεύμα 2.26 και να μου πετάξουν errors ενώ άμα τους δώσω λιγότερο και γύρω στο default (2-2,2)μπορεί να τρέξουν κανονικά?

βαλτις μονιμα στα 2.2...

Αν τις βάλω 2,2 τότε στα windows θα μου δίνει 2,23 με 2,24 δλδ υπάρχει μια αύξηση 0,03-0,04 και το default τους ρεύμα νομίζω είναι 2,2, οπότε για να είναι μόνιμα 2.2 θα πρέπει να τις βάλω με 1,8!!!Τι να πω φίλε μου...παραξενιες!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.