Spyrious Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2008 Ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα Αθήνα ή Θεσσαλονίκη ακόμα καλύτερα που να έχει Γυαλιά Oakley;Μια βόλτα που έκανα Τσιμισκή δεν βρήκα τίποτε ούτε στα εμπορικά.Μου έχουν γυαλίσει κάτι Oil Drum,δεν με πειράζει τα βρίσκω απο εξωτερικό αλλα θα ήθελα να τα δοκιμάσω πριν τα πάρω.
Maximus Αύγουστος 21, 2008 #2 Αύγουστος 21, 2008 O Ζαννής στην Αριστοτέλους πρέπει να έχει, από εκεί πήρα τα Oakley που φοράω τώρα και από όσο θυμάμαι έχει και Oakley και Zero-RH (αρκετά σπάνια) σε ηλίου.
sebastian Αύγουστος 21, 2008 #3 Αύγουστος 21, 2008 Σταυρου φιλαρακο θα πας, εχω δυο ζευγαρια και τα εχω παρει απο εκει! Εχω τα κορυφαια c-wire και minute ! Αντε γεια oakley και ξερο ψωμι!
Spyrious Αύγουστος 22, 2008 Author #5 Αύγουστος 22, 2008 O Ζαννής στην Αριστοτέλους πρέπει να έχει, από εκεί πήρα τα Oakley που φοράω τώρα και από όσο θυμάμαι έχει και Oakley και Zero-RH (αρκετά σπάνια) σε ηλίου.Κάποιος μου είχε πει για αυτόν και δεν βρήκα τίποτε.Τα μαγαζιά στην Αριστοτέλους τα είδα όλα.Σταυρου φιλαρακο θα πας, εχω δυο ζευγαρια και τα εχω παρει απο εκει! Εχω τα κορυφαια c-wire και minute ! Αντε γεια oakley και ξερο ψωμι!Που είναι αυτό;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.