noo_mercy Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2008 Θέλω να κλείνω τον exchange όταν είναι να παίρνω backup τον server. Βρήκα στο net τον τρόπο (Ενημερωτικά- net stop -το όνομα διεργασιών που έχει σχέση με τον exchange- με copy-paste από τις διεργασίες) αλλά τρέχοντας το batch file μου βγάζει την επιλογή Y/N [n]: και πρέπει να βάλω χειροκίνητα Y και να πατήσω enter για να αρχίσει να κλείνει τις διεργασίες. Υπάρχει κάποιος διακόπτης να μπαίνει αυτόματα το Υ και να συνεχίζει χωρίς την παρέμβασή μου?BTW στο net start δεν χρειάζεται να βάλω y?nΠραγματικά θα με σώσει αν το καταφέρω αυτό....Ευχαριστώ εκ των προτέρων:bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 21, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 Με το /y λογικά, εγώ χρησιμοποιώ πχ για να σβήσω όλα τα drive mappings πριν περάσουν τα καινούρια αυτό:net use * /delete /y Link to comment Share on other sites More sharing options...
noo_mercy Αύγουστος 21, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 Σ' ευχαριστώ για την βοήθεια. Τελικά έπρεπε να κάνω μια ανακατάταξη στην σειρά που θα κλείνουν οι υπηρεσίες και δεν χρειάζεται πλέον ο διακόπτης .(Τον έβγαζε για να προειδοποιήσει ότι πρέπει κάποιες διεργασίες να κοπούν πριν να κοπεί η πρώτη, και έπρεπε να επιβεβαιώσω) Thnk you :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.