Jump to content

Σήμα internet για forthnet στην Καλλιθέα

sofos1990

Recommended Posts

Ξέρει κανείς που βρίσκετε το κέντρο από το οποίο έρχεται το internet στην Καλλιθέα;Ακριβής διέυθυνση.

θέλω να υπολογίσω τι ταχύτητα θα πιάνω.Μένω ενα δρόμο ποιο κάτω από το γήπεδο της Καλλιθέας.Είμαι στο πρόγραμμα 2play.

Ευχαριστώ!!!

Επειδή είμαι λίγο άμπαλος σε αυτό το θέμα πού μπορώ να δώ το attenuation της γραμμης μου;

Tελικά το βρήκα.Thanks!!!!

To downsteam attenuation παίζει ρόλο από modem σε modem;Γιατί την στιγμή που μιλάμε έχω άλλο modem από αυτό που δίνει η forthnet.Τώρα έχω απλό adsl teledome στα 8 αλλά μπαίνω συνήθως με 7,2.

Eντάξει το θέμα λύθηκε θα πιάνω 15,67 !!!

Ευχαριστώ!!!!

Μην το δένεις τα 15Mbps πάντως! Αυτό είναι το θεωρητικό μέγιστο με δεδομένο το attenuation που έχεις τώρα. Αλλάζοντας εταιρία μπορεί να μεταβληθεί και το attenuation. H ταχύτητα συγχρονισμού επηρρεάζεται επίσης και από το θόρυβο...

Μην το δένεις τα 15Mbps πάντως! Αυτό είναι το θεωρητικό μέγιστο με δεδομένο το attenuation που έχεις τώρα. Αλλάζοντας εταιρία μπορεί να μεταβληθεί και το attenuation. H ταχύτητα συγχρονισμού επηρρεάζεται επίσης και από το θόρυβο...

Αυτο + την διάθεση του παροχέα...:whip:

Για να καταλάβω παίζει ρόλο το modem;

To attenuation τί είναι;Η απόστασή μου από το σημείο από όπου παίρνω σήμα;Και γιατί τώρα το attenuation είναι 30,8 ενώ πρίν ήταν 29,9;

Εδώ θα βρεις αναλυτικές πληροφορίες για το καθένα.

Πάντως να ξέρεις ότι δεν είναι εντελώς σταθερά και παίζουν λίγο. Επίσης δεν υπάρχει τρόπος να σου πει κάποιος σε σιγουριά τα πόσα Mbps θα πιάσεις...

Είμαι σε adsl1 και θα περάσω σε 2+.Θα αλλάξει κάτι;;;

Ναι! Στην ίδια ταχύτητα θα έχεις μεγαλύτερο SNR σε Adsl2+ καθώς έχει καλύτερη συμπεριφορά στις ίδιες συχνότητες.

Όπως είπα και παραπάνω είναι λίγο δύσκολο να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.