sofos1990 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2008 Ξέρει κανείς που βρίσκετε το κέντρο από το οποίο έρχεται το internet στην Καλλιθέα;Ακριβής διέυθυνση.θέλω να υπολογίσω τι ταχύτητα θα πιάνω.Μένω ενα δρόμο ποιο κάτω από το γήπεδο της Καλλιθέας.Είμαι στο πρόγραμμα 2play.Ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 21, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 Αν δεις το attenuation της γραμμης σου μπορεις να υπολογίσεις στο περίπου .. More info here : http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Αύγουστος 21, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 Επειδή είμαι λίγο άμπαλος σε αυτό το θέμα πού μπορώ να δώ το attenuation της γραμμης μου;Tελικά το βρήκα.Thanks!!!!To downsteam attenuation παίζει ρόλο από modem σε modem;Γιατί την στιγμή που μιλάμε έχω άλλο modem από αυτό που δίνει η forthnet.Τώρα έχω απλό adsl teledome στα 8 αλλά μπαίνω συνήθως με 7,2.Eντάξει το θέμα λύθηκε θα πιάνω 15,67 !!!Ευχαριστώ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas3 Αύγουστος 21, 2008 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 Μην το δένεις τα 15Mbps πάντως! Αυτό είναι το θεωρητικό μέγιστο με δεδομένο το attenuation που έχεις τώρα. Αλλάζοντας εταιρία μπορεί να μεταβληθεί και το attenuation. H ταχύτητα συγχρονισμού επηρρεάζεται επίσης και από το θόρυβο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 21, 2008 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 Μην το δένεις τα 15Mbps πάντως! Αυτό είναι το θεωρητικό μέγιστο με δεδομένο το attenuation που έχεις τώρα. Αλλάζοντας εταιρία μπορεί να μεταβληθεί και το attenuation. H ταχύτητα συγχρονισμού επηρρεάζεται επίσης και από το θόρυβο... Αυτο + την διάθεση του παροχέα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas3 Αύγουστος 21, 2008 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 Αυτο + την διάθεση του παροχέα... Ε δε νομίζω ότι ασχολούνται με την κάθε γραμμή. Απλά βάζουν ένα target SNR και όπου συγχρονίσεις...Αυτό που παίζει είναι αν το target SNR είναι 6 ή 9... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Αύγουστος 21, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 Δηλαδή πόσα νομίζετε ότι μπορεί να πιάσω με attenuation 29,9 και θόρυβο 5,6; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Αύγουστος 21, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 Για να καταλάβω παίζει ρόλο το modem;To attenuation τί είναι;Η απόστασή μου από το σημείο από όπου παίρνω σήμα;Και γιατί τώρα το attenuation είναι 30,8 ενώ πρίν ήταν 29,9; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Αύγουστος 21, 2008 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 Τα κέντρα των εναλλακτικών κατά 99% (εκτός Vivo) συστεγάζονται με αυτά του ΟΤΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas3 Αύγουστος 21, 2008 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 Εδώ θα βρεις αναλυτικές πληροφορίες για το καθένα.Πάντως να ξέρεις ότι δεν είναι εντελώς σταθερά και παίζουν λίγο. Επίσης δεν υπάρχει τρόπος να σου πει κάποιος σε σιγουριά τα πόσα Mbps θα πιάσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas3 Αύγουστος 21, 2008 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 Τα κέντρα των εναλλακτικών κατά 99% (εκτός Vivo) συστεγάζονται με αυτά του ΟΤΕΠλέον και της Vivodi...Τους έχουν μείνει μερικά ακόμα βέβαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 21, 2008 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 Παντως επειδη δεν αναφερθηκε καπου αλλο Αttenuation θα εχεις με ADSL(τωρινό?) και αλλο με ADSL2/2+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas3 Αύγουστος 21, 2008 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 Αν τώρα έχει Adsl1 και πάει σε Adsl2+ ναι θα είναι διαφορετικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Αύγουστος 21, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 Είμαι σε adsl1 και θα περάσω σε 2+.Θα αλλάξει κάτι;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas3 Αύγουστος 21, 2008 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 Είμαι σε adsl1 και θα περάσω σε 2+.Θα αλλάξει κάτι;;;Ναι! Στην ίδια ταχύτητα θα έχεις μεγαλύτερο SNR σε Adsl2+ καθώς έχει καλύτερη συμπεριφορά στις ίδιες συχνότητες.Όπως είπα και παραπάνω είναι λίγο δύσκολο να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Αύγουστος 21, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 Mπορείς τουλάχιστον εμπειρικά να κάνεις μια πρόβλεψη;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas3 Αύγουστος 21, 2008 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 Την έχεις κάνει ήδη μόνος σου αλλά μόνο με την προϋπόθεση ότι θα παραμείνουν έτσι τα χαρακτηριστικά! Αν αλλάξουν αυτά, αλλάζουν όλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.